PSG - SAINT-ÉTIENNE (1-0)

L'esgarrifosa lesió de Mbappé posa en risc la seva participació en la Champions

El davanter va patir un esquinç de turmell en una dura entrada durant la final de la Copa de França

El PSG es va emportar el segon títol de la temporada al derrotar el Saint-Étienne amb un gol de Neymar (1-0)

jmexposito54239706 soccer football   coupe de france   final   paris st germain200725164730

jmexposito54239706 soccer football coupe de france final paris st germain200725164730 / CHRISTIAN HARTMANN

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El PSG va guanyar divendres el seu segon títol del curs al derrotar el Saint-Étienne a la final de la Copa de França (1-0), però el triomf li pot sortir molt car. Kilian Mbappé va patir una dura entrada que el va obligar a sortir del camp coixejant entre llàgrimes i a recollir el trofeu en crosses i amb una fèrula. Les proves realitzades aquest dissabte han descartat una ruptura, però sí que han confirmat que pateix un esquinç al turmell dret que posa en perill la seva participació a la Champions.

Una de les clàssiques cavalcades de Mbappé va donar peu al gol de Neymar que finalment valdria el títol. Però a la mitja hora de joc la final es va acabar per al davanter gal. Loïc Perrin, el capità del Saint-Étienne que precisament es retirava després d’aquest xoc, se’n va anar a terra amb fúria i va acabar doblegant el turmell del seu rival. Els dos van acabar fora, un d’expulsat i un altre de lesionat.

Macron saluda reverencialment Mbappé.

Notícies relacionades

Tot el camp va ser conscient de seguida de la gravetat de la lesió. Des dels jugadors, que es van embrancar en una tangana, fins al president de la República, Emmanuel Macron, que mentre el penjava la medalla li preguntava pel turmell. «Es va esquinçar una mica, però crec que no està trencat», va confessar l’astre.

Objectiu: 12 d’agost

L’esquinç li va provocar una «lesió significativa del compartiment lateral extern», segons el comunicat del club. Dimarts serà sotmès a noves proves per intentar determinar l’abast de la lesió. Divendres el PSG lluitarà amb el Lió pel seu tercer títol, la Copa de la Lliga, però totes les mirades estan posades el 12 d’agost, quan s’enfrontarà en quarts de final de la Champions a l’Atalanta a Lisboa.