BROT A LA SEGONA DIVISIÓ

El Fuenlabrada registra 12 nous positius i ja suma 28 contagis de coronavirus

El club informa que el jugador hospitalitzat continua estable

fuenla / periodico

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El brot del Fuenlabrada no para de créixer. El club madrileny ha anunciat que ha registrat 12 nous positius i ja suma 28 contagis de coronavirus. En un comunicat, en què explica que «dos contactes estrets del CF Fuenlabrada també han donat positiu», el conjunt assenyala que el jugador traslladat divendres a l’hospital continua estable

Quatre dels nous casos són a Madrid i, segons el club, no van tenir cap contacte des del partit contra l’Elx el 17 de juliol. Els altres vuit nous casos han donat negatiu des del dissabte 18 i, després de vuit dies i malgrat estar aïllats a les seves habitacions els últims sis dies, aquest dissabte els resultats han donat positiu. A més, afegeix el comunicat,entre els 12 nous casos hi havia dues persones amb anticossos a l’haver passat ja la malaltia i, no obstant, han donat positiu en aquest últim test.

Contactes amb la Lliga

El Fuenlabrada assegura que estan avaluant les mesures a prendre en vista de la situació i aquest dissabte iniciaran els contactes amb la Lliga.

Notícies relacionades

La polèmica esportiva, política i sanitària per la suspensió del Depor-Fuenlabrada no para de créixer. A més, la Fiscalia de la Corunya ha obert diligències d’investigació sobre el viatge d’aquest equip de futbol de Segona Divisió, per si hagués comès un delicte al no comunicar el brot de coronavirus que podia haver detectat el cap de setmana passat a Madrid i després emprendre el trajecte amb la resta de la plantilla cap a la ciutat gallega.  «La investigació té per objectiu aclarir els fets i determinar si tenen abast penal», informen fonts de la Fiscalia, que afegeixen que «el procediment té caràcter reservat, per la qual cosa no s’informarà del procediment fins a la seva conclusió».

El ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, va assenyalar divendres que el Fuenlabrada «no hauria d’haver viatjat» i va defensar que esbrinaran per què no va funcionar el protocol.

Temes:

Coronavirus