EL Covid-19 POSA EN PERILL EL FUTBOL

Ajornat el Portugalete-Sestao d'ascens a Segona B per un cas de coronavirus

El contagi s'ha detectat en una persona de l'«entorn pròxim» d'un jugador 'jarrillero'

portugalete

portugalete

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha anunciat la suspensió del partit que aquest dissabte anaven a disputar el Club Portugalete i el Sestao River Club, corresponent a la fase d’ascens a Segona Divisió B, a causa que «en l’entorn pròxim d’un jugador del Club Portugalete hi ha hagut un positiu en coronavirus».

Notícies relacionades

«Minutos abans de la 14:00 hrs de la tarda hem tingut coneixement, a través de la Federació de Futbol Basca, que en l’entorn pròxim d’un jugador del Club Portugalete hi ha hagut un positiu en coronavirus», va dir aquest dissabte la RFEF en un comunicat. «De manera immediata», la federació espanyola va posar la situació en coneixement de les autoritats esportives del Govern d’Espanya i del Govern Basc, així com de l’autoritat sanitària competent, això és, el departament de salut del Govern Basc».

«De comú acord amb el departament de salut del Govern Basc s’ha decidit proposar a l’òrgan esportiu competent ajornar la trobada. Així mateix, els jugadors del Club Portugalete seran sotmesos a test i controls mèdics. La programació d’aquest partit es realitzarà una vegada que els controls mèdics garanteixin que es pot celebrar la trobada», va explicar la RFEF.