Sandro Rosell: «La plantilla mana massa»

L'expresident considera que s'ha de fer un canvi profund al vestidor

lo-de-evole-3

lo-de-evole-3

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sandro Rosell creu que el Barça necessita un profund canvi estructural, que el vestidor «mana massa» i que si el mercat o l’economia no permeten una «revolució», sí que s’ha de «renovar una bona part de la plantilla».

En una entrevista a ‘L’Esportiu’ per promocionar el seu llibre ‘Una forta abraçada’, l’expresident blaugrana valora que Quique Setién «va arribar al Barça en una temporada molt complicada» i apunta que Xavi podria ser una bon entrenador per al Barça tot i que diu que «per opinar d’ell, abans ha de dirigir cinc anys un equip de Champions».

«Penso influir en les eleccions, perquè és la meva obligació com a soci i expresident –assegura Rosell. Seran una eleccions a degolla. A matadegolla. Veig una guerra impressionant. ¿No ho han vist ja? Amb tot el que li han fet a Bartomeu en el cas de les xarxes socials... si són els altres els que ho han fet... tot és una manipulació. Hi ha molts interessos. Per sort, jo ja li vaig prometre a la meva mare que no em tornaria a presentar».

Notícies relacionades

A l’entrevista Rosell parla dels tres noms que més han sonat de cara als pròxims comicis: Jordi Roche («és el meu amic, però això no suposa que sigui el meu candidat»), Víctor Font («no el conec i m’agradaria saber si té algú darrere»)  i Joan Laporta («no hauria de presentar-se perquè segones parts mai són bones»).

Sigui qui sigui president l’estiu que ve, tindrà el repte d’assegurar la continuïtat de Messi: «S’ha de renovar Messi. El conec i sé que és prou honest per deixar-ho el dia que ell vegi que ja no pot aportar res. Ell mateix decidirà deixar-ho. Estima el club», comenta l’expresident, que considera que Neymar «va cometre un error històric al marxar, hi va perdre el Barça i hi va perdre ell».