PRIMERA RONDA DEL 'PLAY-OFF'

El Barça B avança al seu camí cap a Segona A

El filial blaugrana derrota el Valladolid B (3-2) i està a dues rondes de l'ascens

barsab

barsab

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El camí cap a Segona Divisió A segueix sent llarg per al Barça B, però el conjunt blaugrana ha fet aquest diumenge el primer pas. El conjunt català ha derrotat a Màlaga el Valladolid B (3-2) en la primera de les tres rondes del ’play-off’’ d’ascens, amb la qual cosa s’uneix al Cornellà, classificat dissabte, per a la següent ronda. El Sabadell està jugant la pròrroga a Algesires contra l’Atlètic B, que ha aconseguit l’empat en el minut 90 (1-1).

Notícies relacionades

El Barça B no va haver finalment de lamentar l’absència de Riqui Puig, Ansu Fati i AraujoKonrad, un dels nou  juvenils que es va veure obligat a convocar García Pimienta, va obrir el marcador als tres minuts, però va tenir una ràpida resposta en Miguel (m. 7). Monchu va marcar el 2-1 a la segona meitat (m. 58) i de nou Konrad semblava sentenciar en el 83, però Miguel Ángel (m. 90) va obligar a patir els blaugranes fins al final.

La segona ronda del ’play-off’’ es disputa el pròxim dimecres. En el sorteig d’aquest dilluns hi haurà ja els equips de la ruta dels campions que van perdre la primera eliminatòria, que donava l’ascens directament (el Logronyo es va imposar al Castelló en la primera i torna a ser equip de Segona).