LA TEMPORADA BLANC-I-BLAVA

L'Espanyol s'acomiada mirant al futur: «La meta és tornar a Primera»

L'equip periquito tanca aquest diumenge davant el Celta la seva pitjor temporada de la història

rpaniagua54163675 rufete  fotografia rcd espanyol200718173541

rpaniagua54163675 rufete fotografia rcd espanyol200718173541

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua

L' Espanyol  tancarà aquest diumenge a Cornellà la  pitjor temporada de la seva història.  Per primera vegada baixarà a Segona com a cuer de Primera, després d'un curs ple de  decepcions , en què ha ocupat la zona de descens en 37 de les 38 jornades.

El pols davant el  Celta  no serveix per res per als periquitos, que ja pensen en un futur incert  que portarà aviat novetats, començant pel  nou entrenador.  El rival, en canvi, es juga la vida. Si l'equip d' Òscar Garcia n o guanya i el  Leganés  doblega el  Madrid, el Celta acompanyarà els blanc-i-blaus i el  Mallorca  a l'infern.

Nova identitat

«La setmana que ve serà  intensa. La meta és tornar a Primera», va proclamar aquest dissabte Rufete, el director esportiu que va assumir el càrrec d'entrenador després de l'acomiadament d' Abelardo  i acumula sis derrotes.  Vicente Moreno, que no ha aconseguit salvar el Mallorca, continua sent el  més ben col·locat  per ocupar la banqueta, en una decisió que s'anunciarà la setmana que ve.

«Hi ha gent a qui li agrades i una altra a qui no. El temps posa cadascú al seu lloc» (Rufete) 

«Es una de las cosas más importantes para el proyecto y el inicio de la temporada», reconoció Rufete, que destacó la importancia de defenir «el model» de club. «Cal pensar en l'Espanyol del futur amb una  nova identitat  i estar molt a prop de la gent. La nostra afició ha de sentir els jugadors, això és el que ha fet gran aquest club».

RDT, sancionat

Notícies relacionades

Un triomf no alleujaria els periquitos, però si més no  trencaria una ratxa nefasta.  El conjunt català va competir a Mestalla i ara espera un rival angoixat. «Cal posar-se les piles i treballar. A València l'equip va estar molt bé, sobretot a la segona part», va apuntar Rufete, que  ha deixat fora Diego López i Calleri.  Tampoc jugaran els  sancionats Darder, Bernardo i Raúl de Tomás.

 Amb l'entitat en plena  regeneració, el preparador no es va mostrar preocupat pel seu futur. «Hi ha gent a qui li agrades i una altra a qui no. El temps posa cadascú al seu lloc. No vull que em  recordin  per res especial, només per ser algú que ha intentat fer el millor pel club», va acabar dient  Rufete. 

Temes:

Espanyol