missatge presidencial

Chen: «Hem fracassat, la culpa és meva»

El màxim dirigent blanc-i-blau fa autocrítica i promet tornar a Primera molt més forts

espanyol / periodico

1
Es llegeix en minuts

El president de l’Espanyol, Chen Yansheng, ha assumit en un missatge institucional dirigit als socis i aficionats blanc-i-blaus el descens de categoria i el fracàs d’una temporada per oblidar, amb una pèrdua de categoria que es va confirmar dimecres a la nit al perdre al Camp Nou davant del Barça. El dirigent de nacionalitat xinesa confia, no obstant, a tornar a la màxima categoria del futbol espanyol, molt més forts. «La responsabilitat més gran del mal resultat esportiu d’aquesta temporada és meva. Per això, vull expressar les meves més sinceres i profundes disculpes cap a l’afició i els seguidors que donen recolzament i es preocupen per l’equip. Per aquest motiu, hem de fer una profunda autocrítica i reflexió».

Notícies relacionades

Després de l’autocrítica, Chen s’ha compromès a impulsar la tornada a Primera. «A través d’esforços incessants i del treball dur, l’equip tornarà a la màxima categoria, el lloc on mereix ser per història». Així mateix, ha volgut reconèixer l’esforç de l’afició periquita en aquests moments tan difícils. «Els valors de lluita i persistència de l’Espanyol són respectats. El més admirable és la nostra afició periquita que sempre és allà, lluitant amb nosaltres braç a braç de forma incessant. La vostra confiança, sentiment i orgull són la font d’energia i el motor perquè l’Espanyol segueixi endavant».

«Això és molt dolorós»

Chen ha admès el fracàs rotund de l’Espanyol. «La temporada 2019-20 ens la plantegem com un repte il·lusionant i hem fracassat. Això és molt dolorós, però no perdem l’esperança i la il·lusió». De tota manera, «disposem d’una bona situació financera i uns grans actius com són un estadi modern, una ciutat esportiva, un gran futbol base i, sobretot, el nostre millor actiu, l’afició que serà determinant per tornar a aconseguir èxits».