Pepe Reina, sobre la manifestació de Vox: «Doncs sembla que ha sortit genteta al carrer, ¿oi?»

«¡Ah! Doncs sembla que ha sortit genteta al carrer, ¿oi?», ha publicat a les xarxes socials

El porter de futbol espanyol acompanya el seu missatge amb l'etiqueta 'units som més forts'

jcarbo44068532 pepe reina180702203441

jcarbo44068532 pepe reina180702203441 / Javier Etxezarreta

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El porter espanyol de l'Aston Villa,  Pepe Reina, ha manifestat la seva opinió sobre les caravanes convocades pel partit polític  Vox  aquest dissabte contra el  Govern de la nació  i ha aplaudit que hagi sortit «genteta al carrer», il·lustrant el seu missatge amb una foto del centre de  Madrid  ple de cotxes i banderes d'Espanya.

«Doncs sembla que ha sortit genteta al carrer, ¿oi?», va escriure Reina en el seu compte personal de Twitter, on ja havia criticat anteriorment la gestió del Govern presidit per  Pedro Sánchez  pel que fa a la pandèmia de la Covid-19.

 

Notícies relacionades

A més, Reina va acompanyar el seu missatge amb dos etiquetes:  Units som més forts  i  democràcia, així com una foto del passeig de Recoletos, amb la font de  la Cibeles al fons, plena de cotxes i emblemes espanyols.

L'abril passat, el porter internacional espanyol va tuitejar que és «realment una vergonya» la resposta del Govern. «¡Estan fent el ridícul  dia rere dia. És increïble!», va dir el 29 de març després d'una partida de tests defectuosos que va adquirir el Ministeri de Sanitat.