26 maig 2020

Anar al contingut

cessament fulminant

El Brasil destitueix el seleccionador Dani Gordo en ple confinament

El tècnic espanyol, sorprès per la notícia, confessa que és «el cop» més gran rebut en la seva carrera esportiva

El Periódico

El Brasil destitueix el seleccionador Dani Gordo en ple confinament

 La Federació Brasilera d’handbol ha destituït del seu càrrec el seu actual seleccionador, l’espanyol Dani Gordo, a penes quatre mesos després d’haver-lo contractat per dirigir la selecció en el campionat Centre Sud-americà, i posteriorment en un dels tornejos preolímpics, ajornats ara per culpa del coronavirus, per buscar una plaça per als pròxims Jocs de Tòquio el 2021.

Gordo va acceptar l’oferta de dirigir la Selecció del Brasil després de l’acomiadament de Washington Nunes després de caure en les semifinals del campionat Panamericà. L’actual tècnic del Viveros Herol Nava de la Lliga Sacyr Asobal ha estat compaginant els dos càrrecs des del mes de novembre.

El Brasil va aconseguir la segona plaça en el campionat Centre Sud-americà disputat al gener, perdent per un sol gol davant l’Argentina a la final del torneig; i es trobava a l’espera que l’IHF decidís la nova data de disputa dels tornejos preolímpics, enquadrat en un grup amb Noruega, Xile i Corea del Sud.

No obstant, la Federació Brasilera ha anunciat el cessament de Dani Gordo, en una decisió que ha sorprès el tècnic, confinat a casa seva, i que va assenyalar a Efe que el seu acomiadament és «el cop més gran de» la seva «carrera esportiva».