ES PERDRÀ L'ENFRONTAMENT CONTRA EL SEVILLA

Fede Valverde, sancionat amb un partit

El Comitè de Competició ha dictaminat la suspensió d'un sol enfrontament al migcampista per la seva expulsió en la final de la Supercopa d'Espanya

fede-valverde

fede-valverde

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fede Valverde ha sigut suspès amb un partit de sanció després de la seva expulsió a la final de la Supercopa d’Espanya. El Comitè de Competició ha sancionat la seva entrada a Morata en els últims instants de la pròrroga que li va costar la targeta vermella al migcampista uruguaià. Per tant, Valverde no estarà disponible per al seu equip en el pròxim partit de lliga del Reial Madrid davant del Sevilla.

Des del club blanc fins i tot s’esperaven una sanció més dura i amb més partits de suspensió, tot i que finalment el Comitè s’ha atès l’escrit de l’acta de l’àrbitre del partit, Sánchez MartínezValverde només es perdrà un partit i sí que podrà jugar en els setzens de final de la Copa del Rei.

Notícies relacionades

L’entrada de Valverde sobre Morata va evitar un mà a mà del davanter blanc-i-vermell amb Courtois, i al seu torn va ser una acció molt dura. La traveta de Valverde va ser per darrere i va fer caure per complet Morata.  

Es pot recordar que les sancions disciplinàries tant de Copa del Rei com de Supercopa d’Espanya són competència exclusiva de la Jutge Única de Competició.