el torneig

Mundial de clubs: Monterrey-Liverpool, la prèvia, l'horari i on veure'l per TV

El Flamengo i l'Al-Hilal obren aquest dimarts la competició a les 18.30 hores

Doha (Qatar), 16/12/2019.- Players of Liverpool FC attend a training session in Doha, Qatar, 16 December 2019. Liverpool will play against CF Monterrey in their FIFA Club World Cup semi final match on 18 December 2019. (Mundial de Fútbol, Catar) EFE/EPA/ALI HAIDER

Doha (Qatar), 16/12/2019.- Players of Liverpool FC attend a training session in Doha, Qatar, 16 December 2019. Liverpool will play against CF Monterrey in their FIFA Club World Cup semi final match on 18 December 2019. (Mundial de Fútbol, Catar) EFE/EPA/ALI HAIDER / ALI HAIDER (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Els Rayados de Monterrey mexicans, campions de la Concacaf, s’enfrontaran aquest dimecres al Liverpool a la recerca de l'accés a la final del Mundial de Clubs de Qatar. El partit començarà a les 18.30 (hora espanyola). Abans, aquest dimarts, es jugarà l’eliminatòria entre el Flamengo i l’Al-Hilal. Aquest partit està programat també a les 18.30 hores. El Mundial de Clubs s’ofereix a través de la plataforma DAZN.

Els Rayados de l’entrenador argentí Antonio Mohamed van derrotar en quarts de final l’incòmode Al-Sadd de Qatar, dirigit per Xavi Hernández, i ara es proposen donar la campanada davant del favorit. Els ‘reds’ de Jürgen Klopp, arriben en un bon moment al partit, amos del lideratge de la Lliga Premier Anglesa. Tot i que no comptaran amb el central croat Dejan Lovren, presentaran una alineació de primer nivell a la recerca d’arribar al partit decisiu del títol.

Sense títols en el torneig

El Liverpool mai va guanyar un Mundial de clubs; va perdre la final del torneig del 2005 davant del São Paulo del Brasil i ara confia a aconseguir el seu primer ceptre, per a la qual cosa haurà de triomfar aquest dimecres davant Monterrey i després pel campionat davant del millor entre el Flamengo brasiler i l’Al-Hilal de l’Aràbia Saudita.

Monterrey va ser tercer el 2012 i pretén convertir-se en el primer equip de la Concacaf present en una final, per a la qual cosa s’haurà d’imposar al Liverpool. L’equip passa pel millor moment de l’any. Acaba de classificar-se per a la final de la Lliga a Mèxic, que jugarà al tornar de Qatar, però haurà de fer un partit perfecte davant del Liverpool.

Alineacions probables:

Monterrey: Marcelo Barovero; César Montes, Nicolás Sánchez, Leonel Vangioni, Jesús Gallardo, John Stefan Medina; Jonathan González, Carlos Rodríguez; Dorlán Pabón, Rogelio Funes Mori i Rodolfo Pizarro.

Entrenador: Antonio Mohamed.

Liverpool: Alisson, Trent Alexander-Arnold, Joseph Gomez, Virgil Van Dijk, James Milner, Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum, Xherdan Shaqiri, Sadio Mane, Mohamed Salah, Roberto Firmino.

Entrenador: Juergen Klopp.

Notícies relacionades

Estadi: Khalifa International Stadium, Doha.

Hora. 18.30 (DAZN).