Espanya derrota Noruega (22-28) i jugarà la final del Mundial d'handbol del Japó

La selecció espanyola disputarà la seva primera final mundialista després de vèncer el combinat nòrdic en un partit en què les 'Guerreres' van ser molt superiors

espaa-balonmano

1

Les ‘Guerreres’ han fet història. Espanya ha derrotat Noruega per primera vegada en una cita mundialista i s’ha classificat per a la final de diumenge. L’equip de Carlos Viver ha mostrat una gran enteresa durant el partit i ha sigut superior al seu rival quant a joc i mentalitat. Finalment, s’ha trencat la ratxa de set partits sense guanyar Noruega, que és una de les potències mundials en handbol.

Holanda serà la rival per lluitar per la medalla d’or, i Espanya podria aconseguir el primer triomf en un Mundial d’handbol femení de la història. A més, amb aquesta classificació, l’equip espanyol ja fet millor resultat de la seva història en una cita mundialista, al superar el bronze aconseguit el 2011.

Espanya ha arribat al descans amb empat a 13 gols i, en la segona meitat, les ‘Guerreres’ s’han mantingut al davant en el marcador i han pogut tenir el cap fred per afrontar els decisius últims minuts del partit.

Les jugadores de Viver han ofert un recital ofensiu en els instants finals del matx i han deixat fora de combat les noruegues, que han vist com els han passat per sobre.