03 des 2020

Anar al contingut

eleccions a Tòquio 2020

Pau Gasol es postula per al COI

L'estrella de l'NBA és un dels 30 aspirants que han presentat candidatura per ocupar una de les quatre places vacants en la Comissió d'Atletes

Pau Gasol es postula per al COI

GABRIEL BOUYS

Pau Gasol, la uzbeka Oksana Chusovitina, l’argentí Santiago Lange, la italiana Federica Pellegrini, el britànic Alistar Brownlee i el brasiler Thiago Pereira figuren entre els 30 esportistes que han presentat la seva candidatura per a una de les quatre places vacants en la Comissió d’Atletes del COI.

Les eleccions es desenvoluparan a la Vila Olímpica de Tòquio durant els Jocs Olímpics del 2020. Els quatre esportistes més votats pels seus companys s’incorporaran a l’assemblea del primer organisme esportiu mundial.

Els 30 candidats representen 19 esports diferents. A més de Gasol (bàsquet), Chusovitina (gimnàstica), Lange (vela), Pellegrini (natació), Brownlee (triatló) i Pereira (natació), altres aspirants són la sueca Therese Alshammar (natació), el veneçolà Antonio Díaz (karate), el guatemalenc Chales Fernández (pentatló) o el costa-riqueny Roberto Sawyers (atletisme). 

Temes: Pau Gasol