CRISI BLANC-I-BLAVA

Granero: «S'ha d'anar al Bernabéu sense por. No pensem que anem a l'escorxador»

El centrecampista de l'Espanyol assegura que no es tornarà a repetir una imatge com la donada davant l'Osasuna

graner

graner

1
Es llegeix en minuts

El centrecampista de l’EspanyolEsteban Granero ha afirmat aquest dijous després de l’entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que de cara al partit d’aquest dissabte contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu no pensen que van «a l’escorxador, ni res semblant».

El futbolista, de fet, està segur que poden donar la sorpresa. «Anem al partit amb tota la il·lusió. És fonamental anar-hi sense por i confiar en les nostres possibilitats. Hem de donar la nostra millor versió en el sentit de tranquil·litat, d’encert i no dubtar», ha reflexionat davant els mitjans.

En qualsevol cas, Granero no ha amagat el repte que representa enfrontar-se al exequip, que considera «casa» seva. «Si alguna cosa té el Madrid és l’exigència de guanyar-ho tot per l’excel·lència de tot el que l’envolta», ha dit. «Fa uns quants anys que es troba en una època històrica, en què ha dominat el futbol europeu. Serà el Madrid de sempre, amb poques debilitats i els millors del món», ha afegit.

Lliçó apresa

Notícies relacionades

Respecte a la situació de l’Espanyol, el madrileny ha insistit que el que va passar contra l’Osasuna en la passada jornada «no tornarà a passar». «Del que va passar hem après i penso que no passarà res semblant en el futur, perquè amb la lliçó apresa sempre és més segur rendir».

Pablo Machín, es va mostrar molt contundent després d’aquest partit, unes paraules que han sigut ben rebudes pel vestidor. «El missatge de l’entrenador és crític i autocrític i va dirigit a tots, no només als joves. Jo no anava convocat i em sento identificat. Ens ha de servir, com ha passat, d’estímul», ha emfatitzat Granero.

Temes:

Espanyol