GOLF

Rahm es posa líder a Dubai i acaricia el número 1 europeu

El jugador basc firma set 'birdies' i un 'bogey' en la tercera jornada i iguala el francès Mike Lorenzo-Vera amb -15

jmexposito51047327 dubai  united arab emirates   23 11 2019   jon rahm of spain191123201855

jmexposito51047327 dubai united arab emirates 23 11 2019 jon rahm of spain191123201855 / ALI HAIDER

1
Es llegeix en minuts

El golfista espanyol Jon Rahm va protagonitzar una de les millors voltes de dissabte i amb això va aconseguir el lideratge del DP World Tour Championship, que es disputa al Jumeirah Golf Estates de Dubai, tot i que igualat amb el francès Mike Lorenzo-Vera.

Rahm, que per tant manté aspiracions a acabar com a guanyador de l’Ordre del Mèrit del circuit europeu, va concloure el dia amb una targeta amb 66 cops després de sumar set ‘birdies’ per tan sols un ‘bogey’ per a un total de 201 impactes (-15), empatat amb Lorenzo-Vera, que va repetir el 69 de divendres.

No obstant, tots dos tenen molt a prop, a dos cops, a tot un pes pesant com el nord-irlandès Rory McIlroy, número dos del món, i a quatre l’anglès Tommy Fleetwood, el gran rival de l’espanyol per la Race to Dubai, mentre que a cinc transita el belga Thomas Pieters.

Rahm podria convertir-se en el segon jugador espanyol que aconsegueix l’ordre de mèrit europeu després de Seve Ballesteros, tot i que el de Barrika es concentrarà en guanyar el torneig i no l’ordre de mèrit, que és una conseqüència, segons les seves paraules, de les altres coses, amb les quals no pensa mirar als seus rivals i tan sols concentrar-se en el seu joc.

«La pell de gallina»

Notícies relacionades

«Em posa la pell de gallina pensar en això. Ho he dit moltes vegades, com a jugador espanyol, cada vegada que t’uneixes o tens l’oportunitat de posar el teu nom en una llista on només hi ha un nom i és el de Seve és bastant impactant», va admetre el jugador basc. «I pensar que ni Sergio (García), ni Miguel Ángel (Jiménez), ni Ollie (José María Olazábal), ni molts altres grans jugadors ho van poder fer. És difícil de creure que tingui l’oportunitat de ser el segon», va assenyalar Rahm, que va apuntar que el que tractarà és de «disfrutar».

Sergio García manté opcions d’acabar al ‘top 10’. Està en el grup d’onzens amb –5 després de completar la seva millor tornada del cap de setmana amb 67, just per davant d’Adri Arnaus (-4), mentre que Jorge Campillo està amb -2 i Rafa Cabrera Bello amb -1.

Temes:

Golf Jon Rahm