LA CHAMPIONS D'HANDBOL

El Flensburg, nova víctima del Barça al Palau (31-27)

Aleix (10 gols) i Pérez de Vargas (15 parades) conserven el lideratge fins al duel del pròxim diumenge davant el PSG

jdomenech51056380 graf5597  barcelona  23 11 2019   luka cindric  c   del bar 191123222345

jdomenech51056380 graf5597 barcelona 23 11 2019 luka cindric c del bar 191123222345 / Andreu Dalmau

1
Joan Domènech

Fins al 15 de febrer no tornarà la Champions al Palau Blaugrana. El Barça va brindar un bonic comiat a la seva afició (31-27) davant el Flensburg, conservant el lideratge fins al dia que es decidirà de veritat i deixarà d’estar compartit: en el duel davant el PSG del pròxim diumenge. Serà a París, i el Barça defensarà el 36-32 de l’anada per manar al grup A en solitari.

Aleix Gómez va obrir el marcador al principi i es va emportar el MVP al final gràcies a la seva perfecta estadística golejadora: 10 de 10. Va contreure mèrits per emportar-se el guardó Gonzalo Pérez de Vargas, que va doblar en parades (15 a 7) al porter del conjunt alemany.

Empat per les pèrdues

La victòria del Barça es va gestar després del descans, després d’una primera meitat igualada (15-15) per les nombroses pèrdues de pilota locals, vuit, reduïdes a una en la segona fase. Un doble fly gestat per Cindric, Aleix i Ariño i un gol de Cindric van marcar la màxima diferència blaugrana (27-21) i van apuntalar el triomf, deixant-lo sa i estalvi d’una altra apagada local similar el del primer temps quan va malbaratarquatre gols de renda.

Barcelona: Pérez de Vargas (Moller) ; Aleix (10), Mem (5), Palmarsson (2), Fábregas (4), Cindric (7), Ariño (2) –set inicial–, Petrus, Entrerríos (1), Sorhaindo, Andersson, Dolenec, Àlex Pascual.

Flensburg: Bergerud (Buric); Golla (3), Johannessen (3), Röd, Heinl, Soegard (3) Lier (6) –set inicial–, Steinhauser (6), Gottfridsson (1), Zachariassen (5), Jeppsson (2), Jurecki (1).