EL PARTIT DE CORNELLÀ-EL PRAT

L'Espanyol se la juga en un duel decisiu davant el Getafe

L'equip periquito, penúltim, busca el primer triomf a casa de la Lliga

rpaniagua50316238 barcelona      09 10 2019     deportes     el  nuevo t cnico191019191920

rpaniagua50316238 barcelona 09 10 2019 deportes el nuevo t cnico191019191920 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua

Instal·lat a la zona baixa amb molt mala pinta, l’Espanyol  afronta aquest diumenge (12.00 hores) una cita clau per encarar el futur amb més optimisme. Una victòria davant elGetafe  suposaria una bombona d’oxigen per als periquitos, que tornaran a jugar a casa la jornada que ve contra l’Osasuna. Una altra ensopegada, en canvi, seria catastròfica. No és cap exageració. El conjunt català ha perdut els sis partits de Lliga disputats a Cornellà. No pot fallar més. És urgent guanyar.

Les xifres blanc-i-blaves són depriments. No només ha caigut en tots els duels al seu estadi sinó que només ha sigut capaç de marcar dos gols, un dels quals en pròpia porteria. Pablo Machín, que també suma tres derrotes consecutives a la Lliga, sap que el partit davant el Getafe pot ser un punt d’inflexió, però prefereix treure-hi dramatisme.

«Supervivients i lluitadors»

«Tindrem moltes finals fins a final de temporada. És un partit molt important, sabem que hem de donar el màxim per aconseguir la primera victòria a casa», va dir aquest dissabte el tècnic, que espera un camp el més ple possible. «L’afició periquita sap que al llarg de la història hem sigut uns supervivents i lluitadors. La comunió amb la grada ens ajudarà a guanyar». 

Ferreyra i Calleri, lesionats, es queden fora d’una llista amb la novetat del camerunès Kevin Soni

Notícies relacionades

A la llista destaca l’absència dels dos ariets, Ferreyra i Calleri, per problemes musculars. Machín ha cridat el camerunès Kevin Soni, punta del filial que ja va debutar a Primera amb el sorià al Girona

Durant la setmana s’han succeït els missatges d’ànim, començant per llegendes com Tamudo, N’kono o Marañón, que van participar en un vídeo motivacional dirigit a l’afició i la primera plantilla. Els jugadors de Machín tampoc han amagat la transcendència del xoc. «Hem de sortir com si fos l’últim partit de les nostres vides», va proclamar Darder

Temes:

Espanyol