estrella criticada

Tuchel censura Neymar per haver acudit a la Copa Davis

«No em va agradar. Però, ¿què hi puc fer? No soc el seu pare», afirma el tècnic del PSG

neymar

neymar / JAVIER SORIANO (AFP)

1
Es llegeix en minuts

«¿Si em va agradar? No, gens ni mica». L’entrenador del París SG, Thomas Tuchel, no va aprovar el viatge de la seva supervedet Neymar a Madrid dimarts per assistir a la Copa Davis, segons ha assegurat aquest dijous a la capital francesa. «Com a entrenador, ¿m’agrada aquest viatge? En absolut, és clar, però ¿és hora de perdre el cap?», ha assegurat amb vista a la preparació del partit de Lliga contra el Lilla. 

Notícies relacionades

El jugador brasiler ja estaria a punt per jugar contra l’equip del nord de França, després de més d’un mes d’absència a causa d’una lesió als isquiotibials. Neymar va ser dimarts a la capital espanyola convidat per Gerard Piqué, organitzador del renovat torneig, i en companyia també de Jordi Alba

«¿Què puc fer-hi? No soc el seu pare, no soc la policia, soc el seu entrenador, i va fer l’entrenament de dimecres. Ha sigut molt professional durant aquestes dues setmanes, ha fet més que els altres, entrenament amb el grup i treball individual». Neymar tornarà dilluns 25 a Madrid, tot i que en aquesta ocasió ho farà junt amb els seus companys del PSG per enfrontar-se amb el conjunt blanc en la Champions.