12 jul 2020

Anar al contingut

INICIATIVA BLANC-I-BLAVA

Llegendes de l'Espanyol animen l'afició per sortir del descens

El club reuneix uns quants exjugadors periquitos abans de la cita decisiva contra el Getafe

Llegendes de l'Espanyol animen l'afició per sortir del descens

El RCD Espanyol de Barcelona  ha reunit uns quants  exfutbolistes  de l'entitat perquè participin en un  vídeo motivacional  explicant les seves sensacions com a jugadors, els seus  desafiaments  i les seves vivències, perquè, a través de l'experiència, encoratgin la primera plantilla actual i l'afició. 

En aquest vídeo, els exfutbolistes blanc-i-blaus realitzen un  gest d'unitat  entre equip i afició. El club convida tots els seus aficionats que gravin un vídeo fent aquest mateix gest, dient  Força Mágico Espanyol  i el puguin pujar als seus propis  perfils de xarxes socials  utilitzant  l'etiqueta #ForçaMágico, amb l'objectiu de transmetre tot l' ànim  possible a la plantilla.

Marañón, Nkono, Tamudo...

En aquest vídeo inspiracional apareixen jugadors de gran calat entre tots els seguidors periquitos, com ara Joan Capdevila,  Luis García, Moisès Hurtado,  Raúl Tamudo, Ángel Morales, Javi Chica, Diego Orejuela, Iñaki Pérez de Arrilucea, David Garcia, Jordi Lardín, Rafa Marañón, Thomas N'Kono’, Àlex Garcia, Raúl Longhi, Toni Velamazán i Eloy Pérez.

Temes: Espanyol