20 febr 2020

Anar al contingut

canvi de criteri

Marxa enrere en la utilització de la pilota rosa

La falta de visibilitat de la nova pilota a les televisions i sobre la gespa han fet canviar d'opinió LaLiga i el fabricant

Marxa enrere en la utilització de la pilota rosa

ICONNA

LaLiga ha emès una nota oficial per informar que a partir d’ara la pilota rosa tan sols s’utilitzarà en situacions climatològiques complicades. La setmana passada es va presentar la pilota d’aquest color i ja s’ha utilitzat en l’última jornada de Lliga, tant a Primera com a Segona Divisió, però els aficionats i les televisions van tenir alguns problemes a l’hora de veure la pilota. Per aquesta raó, tot i que sense fer-ho explícit en el comunicat, LaLiga, juntament amb Puma (la marca que fabrica la pilota), han decidit restringir-ne l’ús.

Comunicat de LaLiga

Diumenge es va publicar una nota de premsa per informar de la restricció de l’ús de la nova pilota, tot i que en l’esmentada nota de premsa no s’especifica cap causa o raó. La nota va arribar després d’algunes queixes. 

La pilota havia de ser utilitzada en la lliga des del 24 d’octubre fins al 22 de febrer, substituint l’esfèrica groga d’hivern dels últims anys.