LA JORNADA DE LLIGA

L'Espanyol s'aferra a l'efecte Machín per enlairar-se

El tècnic s'estrena diumenge a la banqueta periquito en un difícil duel davant del Vila-real a Cornellà

rpaniagua50316238 barcelona      09 10 2019     deportes     el  nuevo t cnico191019191920

rpaniagua50316238 barcelona 09 10 2019 deportes el nuevo t cnico191019191920 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

L’Espanyol  inicia aquest diumenge (16.00 hores) una nova era amb l’estrena de Pablo Machín a la banqueta. Després del pas volcànic i fugaç de David Gallego, el quadre blanc-i-blau s’aferra a la il·lusió que aporta el nou tècnic.

No hi va haver sort en l’elecció del relleu de Rubi i Gallego va durar només vuit jornades. Va deixar l’equip penúltim i va perdre els quatre partits a Cornellà. Machín, que va triomfar amb el Girona però va ser acomiadat alSevilla, inicia el seu repte amb una prova davant de l’emergent Vila-real.

Negats a casa

Després d’encadenar quatre fiascos a casa contra Sevilla, Granada, Reial Societat i Valladolid, els periquitos s’acostaran avui al RCDE Stadium amb l’ànim renovat. Hi va haver el mateix consens tant quan Gallego va agafar les regnes de l’equip com quan desitjaven que marxés. Era necessari un cop d’efecte i Machín pilotarà aquest canvi de rumb.

Des del primer entrenament, el dimecres 9 d’octubre, el tècnic sorià ha treballat al màxim amb els seus jugadors per introduir la seva filosofia, que comença amb uncanvi de sistema, un 5-3-2 o 3-5-2 que s’escenifica en 3-4-2-1 si al final aposta per un sol ariet, com feia a Montilivi.

Melendo i Piatti, fora 

Notícies relacionades

«Cal una nova dinàmica, espero que a poc a poc es pugui veure l’Espanyol que tots els aficionats volen», va reflexionar aquest dissabte Machín, que va deixar fora de la llista a Melendo Piatti, amb molèsties.

«Hem de ser un equip competitiu. Començar malament sempre pesa i aquesta desconfiança pot sorgir en els futbolistes i enl’entorn, que és súper important. Vull quel’afició se senti imprescindible per aconseguir les victòries», va afegir l’entrenador, que va enviar un missatge als seus homes. «M’he trobat un vestuari molt receptiu. Tenen capacitat, ara és el moment de demostrar-ho», va concloure Machín. 

Temes:

Espanyol