LA JORNADA DE LLIGA

Un Atlètic trasbalsat ensopega davant del València

Diego Costa va avançar de penal els locals i Parejo va igualar amb una falta directa

rpaniagua50477502 graf3438  madrid  19 10 2019   el delantero hispano brasile 191019182221

rpaniagua50477502 graf3438 madrid 19 10 2019 el delantero hispano brasile 191019182221 / Rodrigo Jimenez

1
Es llegeix en minuts

En un duel ple d’alternatives i emocions, l’Atlètic de Madrid i el València van empatar aquest dissabte al Wanda Metropolitano (1-1). No va estar malament l’equip de Simeone en la primera meitat, però després va ser superat amb claredat per un rival que va acariciar el triomf en el tram final. 

Tenia ganes el conjunt blanc-i-vermell de donar una alegria a la seva afició i de millorar les seves xifres golejadores, però es va quedar a mig camí dels dos objectius. Les coses se li van posar de cara a l’Atlètic amb un penal corroborat pel VAR a unes mans innocents de Txérixev (m. 36).

La ineficàcia de Morata

Diego Costa va agafar la pilota amb agonia i va superarCillessen. L’hispanobrasileny va aconseguir el seu segon gol a la Lliga. Ja duplicaMorata, que va marcar en la jornada inaugural i no ha tornat a fer-ho. Aquest dissabte es va entossudir a augmentar la seva col·lecció d’ocasions fallades, controls que fan riure i passades al contrari (va tenir un ridícul 46,7% d’encert en la passada). 

Amb una defensa llastada per la introducció de dos nous laterals (Arias i Hermoso empitjoren molt el nivell de Trippier i Lodi), un centre del camp sense idees (Thomas –la nineta dels ulls de Simeone– va córrer sense sentit, Koke continua en un altre món i Saúl va jugar tan precipitat que va acabar sent una càrrega) i un atac improductiu, l’Atlètic va anar cedint terreny a un València voluntariós i ben ordenat. 

Lesió de Joao Felix

Notícies relacionades

Un xut al travesser de Txérixev (m. 52) va ser el primer avís seriós de l’equip valencià, que va començar a assetjar un adversari tancat al més pur estil Simeone. El panorama es va torçar encara més per als locals amb la lesió de turmell de Joao Felix (m. 80) que va obligar l’Atlètic a jugar amb 10 fins al final.

Parejo va posar les taules amb un gran llançament de falta que va sorprendreOblak (m. 81). El valencianista Lee va ser expulsat en el temps afegit, però l’Atlètic no va poder fer res per evitar una altra ensopegada a casa. 

Atlètic, 1; València, 1

<strong>Atlètic</strong>: Oblak (6); Arias (5), Giménez (6), Felipe (5), Hermoso (4); Joao Félix (6), Thomas (3), Koke (4), Saúl (4); Diego Costa (5) i Morata (3). Tècnic: Simeone (4). Canvis: Lodi (5) per Hermoso (m. 55); Lemar (5) per Thomas (m. 55); Marcos Llorente (5) per Morata (m. 68).