SENTÈNCIA AL GAL·LÈS

Zidane: «Si Bale pot marxar demà, millor»

El tècnic del Madrid diu que «no té res personal» contra el jugador, però que «la sortida és el millor per a tots»

90d4da1c-7270-4455-8069-fa74722d0222-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García

No va jugar ni un minut. Ni es va vestir a l'estrena, amb derrota, del Madrid de Zidane (capítol segon) contra el Bayern de Munic (3-1).Zidane  Se sabia que Zinedine Zidane no comptava amb Gareth Bale per al seu nou projecte. Però no va ser tan evident com després del partit contra el campió alemany. «Si se'n pot anar demà, millor», va arribar a dir l'entrenador francès.

«Bale s'ha quedat fora perquè el Madrid està tractant la seva sortida», havia començat comentant Zidane quan li van preguntar per l'absència en la convocatòria del futbolista gal·lès. «No és res personal, no tinc res en contra de Bale, però prenc decisions", ha argumentat el tècnic blanc a Houston després de caure amb el Bayern.

Ni un minut per a Mariano

Notícies relacionades

«Arriba un moment en què cal canviar. I la seva sortida és bona per a tothom. La sortida és la decisió de l'entrenador, i també del jugador, que coneix la situació», ha sentenciat Zidane donant així per tancada l'etapa del gal·lès al Madrid. Ara falta posar-li destinació i dia a la sortida de Bale, el galàctic que havia de portar la bandera de Cristiano quan aquest va marxar del Bernabéu. Però ni va saber ni va poder, condicionat per un carrusel de lesions musculars.

Bale no es va vestir; Mariano, sí. Però l'exdavanter del Lió tampoc va jugar ni un sol minut, malgrat que Zidane va fer dos equips completament diferents contra el Bayern: el titular a la primera part (1-0) i el suplent, ple de joves, a la segona (3-1). És el missatge del tècnic perquè Mariano entengui que no tindrà oportunitats perquè va apostar primer per Benzema i després per Luka Jovic, un dels nous fitxatges d'aquest estiu. Mariano ni es va moure de la banqueta.