MUNDIAL DE NATACIÓ

Ona Carbonell passa a la final de solo tècnic

La catalana aconsegueix la segona millor puntuació, per darrere de la vigent campiona. Svetlana Kolesnitxenko

zentauroepp49034813 ona carbonell190712090143

zentauroepp49034813 ona carbonell190712090143 / ED JONES

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La nedadora espanyola Ona Carbonell ha aconseguit aquest divendres l’accés a la final de solo tècnic del Mundial de natació de Gwangju(Corea del Sud) a l’acabar amb la segona millor puntuació en la ronda preliminar.

Carbonell va registrar 91,8259 punts, només per darrere de la russa Svetlana Kolesnitxenko, vigent campiona mundial d’aquesta disciplina, que va obtenir una puntuació de 94,1126.

La nedadora, nascuda a Barcelona el 1990 i medallista olímpica, estarà, així, entre les dotze esportistes que competiran dissabte en la final del Mundial de Gwangju.

Carbonell, que també és capitana de l’equip espanyol de natació artística, entrenat per Mayu Fujiki, aspira així a repetir l’èxit del Mundial de Budapest, en què va obtenir una medalla de plata en solo tècnic.

 "Estic molt contenta. Ha sigut positiu, la meva entrenadora m’ha dit que molt bé", va declarar la nedadora.

Notícies relacionades

L’esportista va afegir que revisarà el vídeo de la seva actuació per veure el que es pot corregir davant de la final d’aquest dissabte, però, de moment, se sent "orgullosa d’haver aportat una mica més a l’esport".

"Crec que ha agradat, estic satisfeta. Són molts anys en l’esport i em fa créixer com a esportista el fet de no només buscar la millora dins de l’aigua, sinó intentar arriscar, fer coses noves i aportar una cosa diferent a l’esport", va afegir.