reforç blanc

El Madrid presenta Mendy, un "talent" per a la seva defensa

El jugador francès té 24 anys i ha sigut internacional absolut amb la seva selecció

mendy

mendy / JOSE LUIS ROCA

2
Es llegeix en minuts

Florentino Pérez, president del Reial Madrid, va assegurar que ha fitxat el "millor lateral de la lliga francesa" i va qualificarFerland Mendy, ex de l’Olympique de Lió,  en la seva presentació al Santiago Bernabéu, com una "de les grans aparicions del futbol francès". "Avui de nou és un gran dia per al Reial Madrid, donem la benvinguda al millor lateral esquerre de la lliga francesa de les dues últimes temporades. Un home que sap lluitar contra l’adversitat per conquerir els seus somnis", va destacar en el seu discurs.

Pérez va agrair l’elecció de Mendy pel Reial Madrid després de conèixer que "grans clubs d’Europa volien comptar" amb el lateral francès. "Ha triat el Reial Madrid i des d’avui es converteix en el seu gran desafiament". Jugar al conjunt madridista era "el gran desig" de Mendy, del qualFlorentino Pérez va destacar el seu caràcter lluitador en la vida per superar les adversitats, com la pèrdua del seu pare quan només tenia 11 anys.

"Fins al Reial Madrid t’hi porta el teu talent, la qualitat, la feina i la lluita que t’han acompanyat durant tota la teva trajectòria. Ets un gran exemple de superació i d’un dels valors del madridisme que portem marcat a foc: no rendir-se mai a la vida", li va dir Florentino al seu nou jugador.

Quarta presentació

Notícies relacionades

De Mendy en va ressaltar la seva "professionalitat, constància i talent", la progressió que l’ha convertit en internacional absolut amb França als seus 24 anys i la "capacitat de resistència" que va assenyalar serà clau en un equip "on l’exigència és màxima". "Tots parlen de Mendy com una de les grans aparicions del futbol francès. un jugador potent, ràpid, amb capacitat d’anticipació i visió de joc que li permeten incorporar-se a l’atac amb perill", va descriure.

L’arribada de Mendy, quarta presentació en les dues últimes setmanes, respon segons Florentino Pérez a "la construcció d’un nou temps encaminat a fer realitat els somnis dels madridistes", amb el desig de "perfeccionar i millorar l’altíssima qualitat d’una plantilla que ha engrandit la història del Reial Madrid" amb la conquesta de tres Lligues de Campions consecutives. 

"És un honor, ¡Hala Madrid!", diu el jugador

<strong>Ferland Mendy </strong>va mostrar la seva felicitat i va afirmar que "és un honor ser al club més gran del món". <span style="font-size: 1.6rem;">Després de firmar un contracte per les sis pròximes temporades, Mendy, amb vestit negre i corbata del mateix color i camisa blanca, va ser escarit en el seu primer missatge després de les paraules del president Florentino Pérez. </span><span style="font-size: 1.6rem;">"És un honor ser al Reial Madrid, el club més gran del món. Gràcies al president per la seva confiança i moltes gràcies al club. ¡Hala Madrid!", va afirmar en francès.</span>