culpable del crim

L'assassí de la golfista Celia Barquín, condemnat a cadena perpètua als EUA

La jugadora espanyola va ser assassinada el 18 de setembre del 2018 a Iowa, on estudiava i s'entrenava

collin-richards

collin-richards / Kelsey Kremer (AP)

1
Es llegeix en minuts

Collin Richards, assassí de la golfista espanyola Celia Barquín, es va declarar culpable pels fets que es van produir el 18 de setembre del 2018, segons la fiscal Jessica Reynolds, del comtat de Story (Iowa), i ha sigut condemnat a cadena perpètua. En primera instància, Richards, de 22 anys, s’havia declarat innocent, però finalment es va confessar culpable en una audiència prèvia al judici final, que se celebrarà el mes de setembre.

Notícies relacionades

Richards ha sigut condemnat a cadena perpètua sense possibilitat de llibertat condicional després d’admetre que va ser ell qui va assassinar la golfista. "El meu cor avui està amb la família de la Celia amb l’esperança que aquest resultat els brindi un cert nivell de confort. Aquest crim tràgic és una cosa que ens ha commogut i entristit a tots", va dir la fiscal Reynolds en un comunicat.

El cos de Barquín va ser trobat als camps de golf de Coldwater Links, a Amed (estat d’Iowa), on estudiava Enginyeria Civil. La jove càntabra era considerada una de les promeses més grans del món del golf. Nascuda a Torrelavega, era la vigent campiona d’Europa després d’haver guanyat el Campionat Individual femení del 2018.

Temes:

Golf