LIGUE 1 DE FRANÇA

L'empat del Lilla dona el títol de Lliga al PSG

L'equip parisenc es proclama campió per vuitena vegada abans de jugar contra el Mònaco

zentauroepp47842716 toulouse s japanese defender gen shoji  l  dives to tackle l190421171013

zentauroepp47842716 toulouse s japanese defender gen shoji l dives to tackle l190421171013 / REMY GABALDA

1
Es llegeix en minuts

El París Saint-Germain (PSG) es va proclamar campió de la Ligue 1 de França per vuitena vegada abans de jugar davant el Mònaco en el xoc que completarà la trenta-tresena jornada, beneficiat per l’empat entre el Tolosa i el segon classificat, el Lilla, que necessitava la victòria per mantenir alguna opció.

Així doncs, a la quarta va la vençuda per al PSG, que no va poder assegurar l’èxit ni contra l’Estrasburg ni després contra el Lilla i el Nantes, davant els quals va sortir derrotat. En aquesta ocasió no necessitarà punts l’equip de l’alemany Thomas Tuchel, que podrà celebrar el títol davant del Mònaco, en el partit del Parc dels Prínceps, davant de la seva afició.

Sis dels últims set

Notícies relacionades

El Lilla, que va iniciar la jornada a 17 punts del PSG, necessitava la victòria a Tolosa per obligar el líder a puntuar i dilatar una mica la seva victòria. La conquesta del títol per a l’equip parisenc era només qüestió de temps malgrat la mala línia oferta en els últims partits. Però el Lilla no va complir i els de Tuchel ja s’han assegurat el campionat de forma matemàtica.

El Lilla queda, doncs, a 16 punts quan només li falten cinc partits per completar la competició. No hi ha opció. El PSG és campió amb cinc jornades d’antelació. És el vuitè títol en la història del club, un registre només superat pel Saint-Étienne, que n’ha guanyat 10. En els últims set anys, només el Mònaco, el 2017, ha interromput l’hegemonia absoluta dels parisencs a la Ligue 1.

Temes:

PSG