el duel de València

L'Espanyol, a seguir en ratxa contra el Llevant

Rubi exigeix màxima concentració als seus jugadors per mantenir el somni europeu davant d'un equip en crisi

espanyol

espanyol

1
Es llegeix en minuts

El Llevant rep aquest diumenge l’Espanyol (12.00 hores, Ciutat de València, beIN laliga) en un duel crucial per la permanència per als locals, que passen la seva pitjor ratxa de la temporada i que s’enfronten a un equip que esgota les seves opcions d’arribar a la zona europea de la classificació després de guanyar dos partits seguits. “Penso que arribem bé i que podem allargar la nostra ratxa, però si no juguem al cent per cent patirem moltíssim”, va afirmar aquest dissabte Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’, tècnic blanc-i-blau.

El Llevant, per la seva part, està obligat a reaccionar després d’una ratxa de vuit jornades seguides sense guanyar, tot i que l’empat del Valladolid d’aquest divendres li garanteix acabar la jornada fora dels llocs de descens a Segona Divisió. Davant, un Espanyol disposat a allargar el seu somni europeu, ja que encadena dues victòries consecutives i un altre triomf podria situar els blanc-i-blaus en condicions per lluitar pel setè lloc de la classificació.

El vestuari de l’equip català ha recuperat les senyes d’identitat de principi del curs amb un futbol protagonista, ofensiu i de possessió. A més, el conjunt de Rubi exhibeix les seves virtuts a dalt al costat d’una notable solidesa defensiva, fruit, en part, del bon moment de la parella de centrals Naldo-Hermoso.

El balanç entre els dos conjunts al campionat és clarament favorable al Llevant. En les seves deu últimes visites l’Espanyol únicament ha sumat una victòria i quatre empats.

Alineacions probables:

Llevant: Aitor; Moses o Jason, Rober Pier, Vezo, Coke; Luna, Campaña, Rochina, Bardhi; Roger o Mayoral i Morales.

Espanyol: Diego López; Javi López, Naldo, Hermoso, Pedrosa; Darder, Roca, Víctor Sánchez; Wu Lei, Melendo i Borja Iglesias.

Àrbitre: Gil Manzano (Comitè Extremeny).

Notícies relacionades

Estadi: Ciutat de València.

Hora: 12:00.

Temes:

Espanyol