EL PARTIT DE CORNELLÀ-EL PRAT

L'Espanyol prolonga la seva felicitat davant l'Alabès

L'equip periquito suma el seu segon triomf consecutiu amb gols de Pedrosa i Laguardia a pròpia meta

rpaniagua47743824 graf546  barcelona  13 04 2019   el centrocampista del rcd e190413141352

rpaniagua47743824 graf546 barcelona 13 04 2019 el centrocampista del rcd e190413141352 / Toni Albir

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

La valuosa victòria del’Espanyol  Girona es va refermar aquest dissabte a Cornellà amb un altre èxit davantl’Alabès (2-1). L’equip periquito ha oblidat les penes i els temors amb una ambició que no ha perdut mai gràcies al seu entrenador, un Rubi que no ha deixat de mirar cap a dalt tot i les crítiques. Pot continuar fent-ho. Certificada la permanència, queden sis partits per davant per aconseguir un repte difícil però no impossible.

Els 18.000 periquitos que van acudir a Cornellà van tornar a casa amb un somriure després del sofriment final. L’equip va desplegar un bon joc, similar en alguns moments al de començament de curs, quan l’Espanyol es va instal·lar a la zona alta de la taula abans de patir aquesta sotragada prolongada que ha arrossegat massa temps. Ara l’equip periquito es troba còmodament a la meitat de la taula, just on li correspon per pressupost. La pròxima cita, al camp del Llevant, tornarà a mesurar les opcions europees d’un equip a l’alça.

Pujada de Pedrosa

Rubi, potser el periquito més optimista de tot l’exercici, va tornar a viure un duel d’èxit. La seva principal novetat a l’onze, l’entrada de Pedrosa en el lateral esquerre, va resultar provindencial. El del planter, vilipendiat injustament després del derbi per intercanviar-se la samarreta amb Messi, va obrir el camí del triomf amb una carrera sensacional. Adrià va batrePacheco i va celebrar amb ràbia el seu gol tocant-se l’escut (m. 20). El jove va patir molt aquells dies i la seva reconciliació amb l’afició va arribar de la millor forma possible.

Rosales, al costat de Rubén Duarte, abans de lesionar-se / Efe

Notícies relacionades

La lesió de Rosales (m. 27) va ser l’únic contratemps periquito en un primer temps dominat amb solvència i amb Melendo com a principal protagonista. El menut centrecampista es va moure de meravella entre línies mostrant el seu talent i clarividència a tota hora. La segona meitat es va obrir amb el mateix guió. Darder va buscar el segon i Laguardia va desviar un centre de Borja Iglesias cap a les xarxes per posar el 2-0 (m. 47).

Però a l’Espanyol mai hi ha res senzill. Una desconnexió defensiva va propiciar el gol de Calleri (m. 56) i l’equip va començar a patir. Sense fer res de l’altre món, l’Alabès va creure en l’empat i va collar un Espanyol descendent que va estar a prop d’emportar-se un fracàs en una xilena de Rolán que va sortir fora per poc (m. 87). Quedaven encara set minuts d’afegit en què Sergio García va acariciar el tercer. El punta de Bon Pastor va fallar, però la victòria no es va escapar.

Espanyol, 2; Alabès, 1

<strong>ESPANYOL:</strong> Diego López; Rosales, Naldo, Hermoso, Pedrosa; Víctor Sánchez, Marc Roca, Sergi Darder; Melendo, Borja Iglesias, Wu Lei. Entrenador: Rubi. Canvis: Javi López per Rosales (m. 28); Sergio García per Wu Lei (m. 63); Óscar Duarte per Melendo (m. 84).

Temes:

Espanyol