l'hereu

El nebot de Maradona debuta amb el River Plate i marca un gol

Es diu Hernán López, té 18 anys i també juga per la banda esquerra

whatsapp-image-2019-04-10-at-114942

whatsapp-image-2019-04-10-at-114942

2
Es llegeix en minuts
Iván Adler

En l’ADN de Diego Armando Maradona hi va inclòs un talent innat amb la pilota als peus. Si no només s’ha d’observar el seu nebot de 18 anys, Hernán López Muñoz, que té almenys alguns d’aquests gens d’habilitat i que va debutar el cap de setmana passat en l’última jornada de la Superlliga argentina amb el River Plate, i es va donar el gust de marcar un gol en el seu primer partit.

Té molt bona relació amb el seu oncle i exhibeix qualitats similars: esquerrà, traçut, atacant i d’estatura baixa. I què millor que aplicar la frase d’advertència dels programes de novel·les argentines: "Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència".

Hernán López és el net d’una de les germanes de Maradona,d’Ana, i el fill del nebot de DiegoDaniel López Maradona, que treballa com a col·laborador del 'pelusa’ als Dorados de Sinaloa, l’equip mexicà que dirigeix. Hernán, per tant, seria el nebot net de l’estrella futbolística. El més curiós és que el jove López va començar la seva carrera igual que l’exjugador del Barcelona: a les divisions inferiors delsArgentinos Juniors. Però el cert és que, quan semblava que seguiria els seus passos, l’actual jugador del milionari se’n va anar al RiverMaradona, en canvi, se n’havia anat al seu arxirival, elBoca Juniors.

Li va tocar ingressar al camp als 14 minuts del segon temps quan la trobada, contra el Tigre, al’Estadi Monumental, anava 1-1. Va tenir bones intervencions i a falta de 3 minuts perquè s'acabés el partit es va prendre el luxe d’aparèixer sol al segon pal i connectar amb el seu peu dret una centrada precisa per empatar la contesa a 2-2. Finalment el resultat va ser advers (2-3), però ningú li pot treure l’alegria del gol al nebot de l’astre argentí.

Hernán López Muñoz, nebot de Maradona, festeja el seu gol amb el River Plate en el seu debut com a professional. / FOTO: river plate

Notícies relacionades

Daniel López va parlar amb el diari esportiu 'Olé' des de Sinaloa, i va dir que per més que sigui familiar de Maradona, al seu fill no "li pesa gens perquè sempre ha viscut envoltat d’aquest món" i que "per això va jugar com ho va fer sempre, amb atreviment i amb confiança. I a sobre va marcar un gol", va expressar. 

I, finalment, no hi podien faltar les benediccions del 10. "Diego ja va parlar amb ell. El va felicitar i també li va dir que aquest és el principi, que no s’ho cregui," va finalitzar. Els gens de Maradona estan de tornada en el futbol professional.

Temes:

Maradona