penediment

Calzón posa el seu càrrec de delegat a disposició de l'Espanyol

Reitera les seves disculpes per un insult racista i la seva "decepció" per l'episodi viscut a Girona

zentauroepp8046332 ltima de emilio  jos  mar a calz n  delegado del rcd espanyo190406175605

zentauroepp8046332 ltima de emilio jos mar a calz n delegado del rcd espanyo190406175605 / EMILIO PEREZ DE ROZAS

1
Es llegeix en minuts

El delegat de l’Espanyol, José María Calzón, ha enviat aquest dimecres un comunicat en què ha informat que posa el seu càrrec a disposició del Consell d’Administració del club blanc-i-blau després del seu insult racista dissabte passat, abans del partit contra el Girona a Montilivi. Calzón va dir "negre de merda" a un aficionat del Girona, a l’arribada de l’expedició blanc-i-blava dissabte passat a l’estadi de Montilivi.

Calzón va expressar la seva "decepció" per aquest episodi i va recordar la seva trajectòria en l’entitat catalana, de 40 anys. "M’entristeix enormement el que va passar i mai, mai, mai hauria pogut imaginar que em passaria una cosa així i cauria en un error com aquest", va manifestar.

Intento disculpar-me

El delegat va explicar que al finalitzar el partit va intentar disculpar-se amb la persona ofesa. "Però ni llavors ni en els repetits intents posteriors, ni a títol individual ni mitjançant les gestions que ha fet el club, he tingut resposta", va concloureCalzón.

Notícies relacionades

Així mateix va recordar que ha viscut durant els últims mesos "una situació personal i familiar molt dura" i va manifestar que en aquesta última etapa ha anat delegant les seves funcions en altres persones de l’entitat. De fet, contra el Girona va anar-hi com a empleat del club i no com a delegat.

A més, Calzón va insistir que mai ha tingut "comportaments racistes". "He tractat amb respecte i educació en aquests 40 anys futbolistes, entrenadors, àrbitres i gent de totes les nacionalitats, orígens o religions", va afirmar.