A Mallorca

Lionel Scaloni, atropellat en bici a Mallorca

El seleccionador argentí ha sigut envestit per un cotxe quan abandonava l'aparcament de casa seva, a Calvià

1
Es llegeix en minuts

Lionel Scaloni, seleccionador de l’Argentina, ha sigut atropellat aquest dimarts per un automòbil quan sortia de casa seva, a Mallorca, amb la bicicleta, davant l’escola Agora Portals. El tècnic ha patit múltiples lesions: traumatisme facial, policontusions i nombrosos cops després que el cap li impactés a terra. Pel que sembla ha sigut envestit accidentalment per un vehicle que feia marxa enrere. L’atropellament ha passat a l’aparcament de la vivenda del tècnic argentí i exjugador del Mallorca al municipi de Calvià, on s’ha establert des de la seva època en el conjunt balear.

Notícies relacionades

Scaloni ha sigut traslladat immediatament a l’hospital Son Espases, i després de ser atès ha rebut l’acta mèdica i reposa al seu domicili. El seleccionador s’està preparant per dirigir l’Argentina de Messi a la Copa Amèrica del juny al Brasil. La notícia ja ha causat un enorme enrenou a l’Argentina.

El seleccionador ha tranquil·litzat i ha agraït a través del seu compte de Twitter les mostres d’afecte rebut després de la seva caiguda i atropellament en bici.