MANCHESTER CITY-BRIGHTON (1-0)

Un gol de Gabriel Jesus posa el City a la final de la Copa

L'equip de Guardiola lluitarà pel títol amb el Watford de Javi Gracia o el Wolverhampton

jmexposito47655756 soccer football   fa cup semi final   manchester city v brig190406202807

jmexposito47655756 soccer football fa cup semi final manchester city v brig190406202807 / JON SUPER

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Amb un matiner gol de cap, Gabriel Jesus n’ha tingut prou aquest dissabte el Manchester City per derrotar el Brighton & Hove Albion de Martín Montoya i posar-se a la final de la FA Cup. L’equip de Pep Guardiola, que ja ha guanyat aquesta temporada la Supercopa i la Copa de la Lliga, aspira a sumar cinc títols, ja que també manté intactes les seves opcions a la Lliga (a dos punts del Liverpool i amb un partit pendent) i a la Champions (encreuament a quarts contra el Tottenham).

De tornada a Wembley, on va començar la temporada guanyant la Copa de la Lliga contra el Chelsea, l’equip de Guardiola no va oferir la seva millor versió contra un Brighton que continua lluitant per mantenir-se a la Premier (16è, cinc punts per sobre del descens). No obstant, als quatre minuts els ‘citizens’ ja manaven gràcies a una rematada de cap a mitja altura de Gabriel Jesus a la vora de l’àrea petita, aprofitant un centre de De Bruyne que va botar abans en l’àrea sense que cap defensa l’aturés.

21 victòries en 23 partits

Aquest inici semblava destrossar els plans del conjunt de Chris Hughton, però el Brighton va plantar molta més cara del que es podia esperar. La victòria mai va ser del tot segura, però el conjunt celeste va dominar el partit (70% de possessió) i també va gaudir d’algunes ocasions, tot i que l’ordre del seu rival va evitar que acabessin en gol. La d’ahir va ser la 21a victòria del City en els seus últims 23 partits, i permetrà a Guardiola disputar la 13a final de la seva carrera com a tècnic, de les quals només ha perdut una.

Notícies relacionades

Agüero, que va viatjar amb l’equip, ni tan sols va entrar a la convocatòria, a l’espera d’estar 100% recuperat de la seva lesió. Sense Zinchenko ni Delph, lesionats, Mendy, que portava sense jugar des que es va lesionar al genoll al novembre, va ser titular al lateral esquerre. Guardiola ja va treure importància en la prèvia a la sortida nocturna del seu jugador a un club de ball el cap de setmana passat.

El City, únic gran que quedava a les semifinals del torneig, s’enfrontarà a la final al guanyador del partit entre Watford de Javi Gracia i el Wolverhampton, que es disputa aquest diumenge (17.00 hores), també a Wembley.