Vist a Twitter

Les llàgrimes d'emoció del pare d'una futbolista al rebre la samarreta amb el nom de la seva filla

Mai Garde, capitana de l'Osasuna, va compartir els moments previs a la seva primera trobada a El Sadar

El temple 'rojillo' va rebre més de 10.000 espectadors en un partit de Segona Divisió

osasuna

osasuna

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

Són temps de canvi per a les dones en el futbol i les emocions comencen a aflorar amb gestos senzills però significatius com ara l’obertura d’estadis o la possibilitat d’adquirir la samarreta amb el nom d’una futbolista. 

En un cap de setmana en què l’El Sadar (Osasuna), el Carlos Belmonte (Albacete) i el Palau dels Esports de Madrid (Estudiantes) han demostrat que l’afició vol veure esport femení, qualsevol gest en aquest sentit s’aprecia encara més.

A El Sadar, més de 10.000 persones van disfrutar del seu equip en una trobada de la Segona Divisió contra l’Eibar.

No obstant, la notícia ja havia saltat hores abans amb la viralització d’un emotiu vídeo de la seva capitana Maite, 'Mai Garde', que va compartir l’emoció del seu propi pare al rebre la samarreta amb el seu nom. No va poder reprimir unes llàgrimes d’alegria, d’orgull per la seva filla, i de somnis complerts per tota la família.

L’equip de la seva ànima i la seva filla, units en una mateixa samarreta.

Notícies relacionades

El vídeo es va fer viral i va ser compartit per milers de persones a les xarxes, que aplaudien aquest emotiu gest. Amb prou feines unes hores després, Maite i les seves companyes van portar l’Osasuna a la victòria un dia que mai oblidaran.

Al finalitzar el partit, la capitana va voler normalitzar la situació. "L’objectiu és que el futbol femení continuï creixent, que la gent vingui a donar suport, tot i que els partits no siguin a El Sadar", va dir. "Encara haguéssim perdut o empatat hauríem estat igual d’orgulloses de tot el que estem aconseguint".