ACCIDENT AERI

Els serveis de salvament reprenen la recerca de l'avioneta d'Emiliano Sala

Entre les hipòtesis que s'estudien hi figuren que el futbolista i el pilot hagin pogut salvar-se i estiguin desapareguts

sala

sala / LOIC VENANCE (AFP)

1
Es llegeix en minuts

La policia de l’illa de Guernsey va reprendre aquest dijous la recerca de l’avioneta que va desaparèixer dilluns passat, en la qual hi viatjaven el futbolista argentí Emiliano Sala i un pilot.

Segons va anunciar la policia de l’illa a les xarxes socials, la recerca va començar a primera hora d’aquest dijous amb l’ajuda de l’Aviació de Recerca del Canal de la Mànega zona en la qual es creu que va desaparèixer l’aparell. Sala i un pilot van travessar el canal dilluns a la nit, en un vol que es va enlairar a Nantes i que tenia Cardiff com a destí. En el moment en què creuaven el mar que separa França del Regne Unit, es va perdre la comunicació amb l’aeronau.

Notícies relacionades

L’operatiu de recerca treballa sobre diverses possibilitats: que l’avió hagi aterrat en algun lloc i el pilot i Sala no s’hagin posat en contacte amb el control, que l’avioneta fes un amaratge a l’aigua i els dos fossin recollits per un barco, que després d’un possible amaratge haguessin abordat el bot salvavides que tenia l’avioneta o que l’aparell s’hagués destruït a l’estavellar-se contra el mar.

Pel que sembla, el jugador es va comunicar amb amics a qui havia expressat el seu temor per pujar a l’avioneta per les turbulències que havia experimentat en el vol previ des de Cardiff fins a Nantes.