TRAGÈDIA AÈRIA

Les quatre hipòtesis sobre la desaparició d'Emiliano Sala

aguasch46668032 cardiff  wales   january 23  tributes to new cardiff city f 190123123135

aguasch46668032 cardiff wales january 23 tributes to new cardiff city f 190123123135 / Matthew Horwood

1
Es llegeix en minuts
Iván Adler

L’avió que transportavaEmiliano Sala des de Nantes fins a Cardiff continua desaparegut. La Policia de Guernsey ha reprès la recerca aquest dimecres al matí i, mitjançant les seves xarxes socials, han informat que s’han enlairat dues aeronaus cap a una zona on podrien trobar alguna cosa. A més, estudien quatre possibilitats sobre el parador de l’avió.

La primera és que podrien haver aterrat en un altre lloc però que no van fer contacte; la segona diu que van aterrar a l’aigua i que van ser recollits per un vaixell que passava pel lloc, però tampoc han fet contacte; la tercera, que aterrar a l’oceà i que van aconseguir desplegar un bot salvavides, que la policia sap que estava a bord de l’avió 'Piper Malibu', i la quarta possibilitat i la menys optimista, és que l’avió va caure a l’Atlàntic i que es va esquerdar quan va fer contacte amb l’aigua.

La Policia de Guernsey prioritza la seva àrea de recerca en l’opció del bot salvavides.

Vol Nantes-Cardiff

Notícies relacionades

El davanter argentí, de 28 anys, es traslladava des de Nantes (França)fins a Cardiff (Gal·les) per incorporar-se alCardiff City de la Premier League. Dilluns passat a la nit el control aeri de Jersey va alertar que l’avió en què viatjava Sala, el 'Piper Malibu', havia desaparegut del radar sobre el canal de la Mànega.

A última hora de dimarts es va fer viral un àudio que ell havia enviat, assegut a l’avió, als seus amics, en un grup de Whatsapp. El mateix Emiliano havia anticipat que tenia por. "Soc aquí a dalt de l’avió i sembla que caurà a trossos. Estic anant cap a Cardiff. Si d’aquí una hora i mitja no tenen novetats meves... no sé si enviaran a algú a buscar-me, però ja ho saben. Quina por que tinc...", va expressar Sala.