TORNADA A LA FEINA

L'Espanyol torna als entrenaments

Rubi ha de corregir la marxa de l'equip, que ha encadenat sis derrotes consecutives a la Lliga

marcosl46338749 madrid  spain   december 22  rubi  manager of rcd espanyol i181228182805

marcosl46338749 madrid spain december 22 rubi manager of rcd espanyol i181228182805 / Sonia Canada

1
Es llegeix en minuts

S’han acabat les vacances nadalenques per a l’Espanyol. Torna aquest dissabte 29 de desembre als entrenaments, just un dia abans que es posi en marxa el Barça de ValverdeRubi, el tècnic blanc-i-blau, ha de corregir la tendència negativa del seu equip, que s’ha desplomat en l’últim mes i mig al patir sis derrotes consecutives.

L’equip tornarà a la feina sense Mario Hermoso, que encara l’última fase de la recuperació de la seva lesió. Va patir un esquinç al lligament lateral extern del turmell esquerre i la seva baixa s’ha notat molt en l’eix de la defensa periquita.

Pensant en el Leganés

Notícies relacionades

Rubi ha de buscar solucions a un Espanyol que ha caigut amb estrèpit després d’una espectacular arrencada de Lliga. Però de derrota en derrota (Sevilla, Girona, Getafe, Barça, Betis i Atlètic de Madrid) han enviat el conjunt blanc-i-blau la catorzena posició, amb 21 punts. A sis només de la zona de descens, que marca el Vila-real, amb 15.

La visita del Leganés, que ocupa la setzena posició (19 punts), és fonamental per a l’equip de Rubi si vol sortir d’aquesta caiguda lliure en què s’ha vist submergit des de l’11 de novembre passat. L’Espanyol-Leganés es jugarà en el RCDEStadium el pròxim divendres 4 de gener (21.00 hores).