ELS PREPARATIUS

Mundial de Clubs: Solari afirma que el Madrid sent el pessigolleig de jugar una final

El tècnic madridista concedeix un gran mèrit a l'Al-Ain per haver eliminat River Plate en les semifinals

XAH12. ABU DABI (EMIRATOS ÁRABES UNIDOS), 21/12/2018.- El entrenador del Real Madrid, el argentino Santiago Solari, dirige una sesión de entrenamientos de su equipo en el estadio Zayed Sports City en Abu Dabi (Emiratos Árabes Unidos) hoy, 21 de diciembre de 2018. El equipo se enfrentará al Al Ain FC en la final del Mundial de Clubes de la FIFA mañana. EFE/ Ali Haider

XAH12. ABU DABI (EMIRATOS ÁRABES UNIDOS), 21/12/2018.- El entrenador del Real Madrid, el argentino Santiago Solari, dirige una sesión de entrenamientos de su equipo en el estadio Zayed Sports City en Abu Dabi (Emiratos Árabes Unidos) hoy, 21 de diciembre de 2018. El equipo se enfrentará al Al Ain FC en la final del Mundial de Clubes de la FIFA mañana. EFE/ Ali Haider / ALI HAIDER (EFE)

2
Es llegeix en minuts

Santiago Solari, tècnic argentí del Reial Madrid, va reconèixer que veu els seus jugadors amb "el pessigolleig de jugar una final", la que els enfronta en el Mundial de Clubs a un Al-Ainm, que ha arribat a lagran cita contra tot pronòstic després d’eliminar el River Plate argentí.

"Està tothom molt il·lusionat, amb el focus posat a la final. Són jugadors que tenen molta experiència en finals, però hi ha el pessigolleig de jugar una final, lluitar per un títol en el qual posarem tota la nostra energia i competirem per guanyar, com sempre", va manifestar en l’anàlisi del seu grup a 24 hores de la final del Mundial de Clubs.

Estudi al rival

"Si el Reial Madrid és un club guanyador és perquè es concentra i posa tota l’energia en les finals. Em preocupa que estiguem posats en el partit, que cadascú estigui jugant des d’avui el partit", va afegir. Solari va mostrar el seu coneixement d’Al-Ain després de l’estudi realitzat i va advertir d’una acció a pilota aturada de què han tret molt profit en el Mundial de Clubs, amb la permissivitat dels col·legiats.

"Ells utilitzen les seves armes, intenten bloquejos, fan falta en els còrners i faltes laterals. Hi havia tunisians bastant enfadats i van treure avantatge d’això també contra el River. És normal que utilitzin totes les armes, s’amaguin i provin d’enganyar l’àrbitre en moments puntuals. Farem tot el possible perquè no passi i tots estiguin molt atents", va afirmar.

Cap sorpresa

Dels seus rivals va destacar al brasiler Caio però en especial al seu grup. "Crec que provarà de jugar com ve fent, amb solidesa defensiva, provant d’aprofitar la velocitat dels jugadors de dalt com Caio i treure avantatge de pilotes aturades, esperem que sense bloquejos il·legals".

Per a Solari no és cap sorpresa la presència d’Al-Ain a la final del Mundial. "Això s’ha democratitzat, hi participen tots els continents i aquesta versió em sembla millor que la vella i estimada Intecontinental".

Esperava el River

Notícies relacionades

"Sorpreses no n’hi ha, tot i que esperava que passés el River, però ha passat tantes vegades en altres edicions quan no passa el que el públic espera, que mostra que això és més competitiu del que es pot imaginar. No hi ha casualitats", va opinar. El missatge de Solari sobre Isco Alarcón es va modificar i va deixar anar un elogi al centrecampista. "El vaig veure molt bé a Isco el temps que va ser en el camp a les semifinals i entrenant en particular".

"La resta de jugadors el cos tècnic estem feliços quan estan disponibles la majoria. Si a més ho fan bé, estan a alt nivell competitiu, dificulten les decisions però es facilita el treball de tots a l’hora de competir", va sentenciar.