POLÈMICA BLANC-I-VERMELLA

Cerezo: "M'ha ofès i m'ha causat frustració sentir barbaritats sobre mi"

El president de l'Atlètic es defensa de les crítiques després de la frase dirigida a una reportera: "Mai parlo de diners perquè és de mala educació, i menys amb una dona"

1
Es llegeix en minuts

El president de l’Atlètic, Enrique Cerezo, va assegurar aquest dilluns que se sent "ofès” i li ha causat “molta frustració" sentir "autèntiques barbaritats" sobre ell, després del comentari el dia del partit contra el Bruges, quan va dir a una reportera, al ser preguntat per la renovació de Diego Godín: "Mai parlo de diners perquè és de mala educació, i menys amb una dona".

"M’ha ofès i m’ha causat molta frustració sentir autèntiques barbaritats sobre mi. Qualsevol que em conegui sap que no volia ser ofensiu ni contra laCristina [la reportera que va fer la pregunta] ni contra cap dona", va manifestar Cerezo abans del dinar nadalenc que l’Atlètic va oferir als mitjans de comunicació.

El president de l’Atlètic, que és també productor de cine, va recalcar que ha treballat amb "actors, actrius, jugadors i jugadores" i totes aquestes relacions han estat “basades en el respecte i unes relacions personals i professionals clares”. "No tinc prejudicis i puc parlar en el mateix to a un home i a una dona, sense pensar més enllà ni donar més importància a una broma dirigida a un company o a una companya", va afegir.

Les explicacions

Notícies relacionades

Cerezo va esmentar aquesta polèmica durant el discurs que habitualment dirigeix als mitjans abans del menjar nadalenc, i en el qual sol valorar els mèrits esportius de l’equip durant l’any, sobre la qual cosa va dir que anava a "trencar la tradició" per una vegada per parlar d’aquest assumpte.

"Sabeu que sempre que puc us atenc en forma propera, sempre em dieu que és una cosa que agraïu i que és cada vegada menys freqüent. Ho faig encantat i amb ànim d’ajudar-vos en la nostra feina, i és veritat que moltes vegades ni les vostres preguntes ni les meves respostes són ortodoxes, ni jo ni nosaltres ens avorrim i busquem el somriure l’un en l’altre. El que passa és que de vegades es pot treure una frase de context", va relatar Cerezo.