CURIOSA SANCIÓ

A la Xina imposen un partit de càstig a un jugador per haver acotat el cap durant l'himne

El brasiler Diego Tardelli es perdrà un partit després de la decisió de la federació que va considerar que no va tenir un comportament adequat mentre sonava 'La marxa dels voluntaris'

foto-tardelli

foto-tardelli

1
Es llegeix en minuts

L’Associació Xinesa de Futbol va imposar un partit de sanció a l’exinternacional brasiler Diego Tardelli al considerar que no va tenir un comportament adequat durant l’emissió de l’himne nacional abans d’un partit de campionat. El Partit Comunista de la Xina va aprovar una llei el 2017 per castigar les persones irrespectuoses durant l’audició de 'La marxa dels voluntaris’. Les sancions poden arribar als tres anys de presó.

Notícies relacionades

El centrecampista de 33 anys, que juga al Shandong Luneng (Primera Divisió), només va mirar a terra i es va posar després la mà dreta a la cara durant l’emissió de l’himne, diumenge passat abans del partit del seu equip contra el Xangai PWIS. "Les formes fetes servir per Diego Tardelli no van ser les adequades quan l’himne sonava i era cantat, fet que ha causat un impacte social negatiu", va indicar la federació de futbol en un comunicat oficial. 

Tardelli va ser internacional amb el Brasil en 14 ocasions, format en el planter del São Paulo (equip amb el qual va guanyar una Copa Libertadores) va defensar els colors del Betis la temporada 2005-2006, després va fitxar pel PSV i des del 2015 juga a la Xina.

Temes:

Xina