LA LLIGA DE LES NACIONS

L'Holanda de Koeman arrossega Alemanya i posa contra les cordes Löw

El combinat taronja tomba el germànic amb gols de Van Dijk, Depay i Wijnaldum a Amsterdam

rpaniagua45454532 netherlands  coach ronald koeman  r  and netherlands  forwar181013223937

rpaniagua45454532 netherlands coach ronald koeman r and netherlands forwar181013223937 / EMMANUEL DUNAND

1
Es llegeix en minuts

La selecció alemanya continua sense aixecar cap des del Mundial de RússiaJoachim Löw va mantenir el càrrec però no ha aconseguit canviar la dinàmica negativa de la campiona del món del 2014, que també s’ha complicat la vida a la Lliga de les Nacions. 

Aquest dissabte el bloc teutó va caure en la seva visita a Amsterdam (3-0). Van Dijk (m. 30),Depay (m. 86) i Wijnaldum (m. 93) van marcar els gols de la nova Holanda dirigida per Ronald Koeman. El blaugrana Cillessen va estar sota pals mentre que Neuer va ocupar el marc alemany. De Light i De Jong, futbolistes de l’Ajax seguits pelBarça, també van ser titulars.

Löw i Koeman s’abracen abans del partit disputat a Amsterdam / AFP

Holanda, que ha estat al marge de les fases finals dels últims grans tornejos, va renéixer en un dels clàssics del futbol europeu per posar en dubte Alemanya i el seu tècnic Löw.

Final a una mala ratxa

Notícies relacionades

El combinat taronja va deixar en evidència al’estadi Johan Cruyff d’Amsterdam a una selecció que no guanyava des del 2002 i en competició oficial des de 1992.

L’orange, absent de l’Eurocopa de França 2016 i del Mundial de Rússia 2018, ha fet un gir a la seva situació en els últims temps. Va perdre amb França el setembre, en la segona jornada del torneig, però aquest dissabte va passar per sobre d’Alemanya, que dimarts vinent es batrà contra França, líder del grup.