CRISI A BORDEUS

Poyet, a punt de l'acomiadament en el Girondins per criticar la directiva

El tècnic uruguaià va censurar el club per traspassar a la seva esquena Laborde

poyet / ROMAIN PERROCHEAU (AFP)

poyet
poyet-bueno

/

1
Es llegeix en minuts

El president del Girondins de Bordeus, Stéphane Martin, va anunciar aquest divendres la suspensió durant una setmana de l’entrenador, l’uruguaià Gustavo Poyet, que dijous havia llançat una diatriba contra els dirigents per haver transferit contra la seva voluntat i a la seva esquenaGaëtan Laborde.

En una conferència de premsa penjada en la pàgina web de l’equip, Martin va assenyalar que una vegada que passi aquesta setmana de suspensió hi haurà una nova entrevista amb Poyet i després “tot és possible”, en al·lusió a un probable acomiadament. Poyet va sortir aquest divendres amb cotxe del centre d’entrenament del Girondins de Burdeus després de trobar-se amb el president.

El preparador físic

Notícies relacionades

En un comunicat, el club va explicar que ha encarregat la gestió del grup professional al preparador físic Eric Bedouet, que en el passat ja es va ocupar de forma interina de la banqueta. L’origen d’aquesta sanció contra l’antic entrenador del Betis són les seves declaracions públiques després del triomf del Burdeus contra el Mariupol en la ronda prèvia de la Lliga Europa.

Poyet es va queixar del traspàs de Laborde a Montpeller i va dir que havia sigut el seu “pitjor dia” des que va arribar al club. “El que ha fet el club amb Laborde és una vergonya. Ho han fet contra mi, contra els jugadors i contra els aficionats. No ho puc acceptar. Necessito una explicació pública per entendre-ho”, va afegir l’uruguaià.

Temes:

Futbol