GREU CONTRATEMPS

El Manchester City perd De Bruyne per tres mesos

El jugador belga es va lesionar durant l'entrenament de dimecres

bruyne

bruyne

1
Es llegeix en minuts

El Manchester City ha publicat aquest divendres de forma oficial que la seva estrella belga, Kevin de Bruyne, no haurà de passar per la sala d’operacions per recuperar-se de la gravíssima lesió de genoll soferta dimecres passat durant un entrenament. No obstant, la notícia clínica no és gens encoratjadora per al conjunt de Pep GuardiolaKevin de Bruyne necessitarà tres mesos per recuperar-se, la qual cosa suposa un enorme contratemps per al conjunt anglès.

El 2016, De Bruyne ja es va perdre 12 partits oficials al caure lesionat, també a causa del genoll, en un partit contra l’Everton. En la temporada passada va marcar 12 gols i va fer 21 assistències. En el passat Mundial va ser una de les peces destacades en el sensacional paper que va realitzar Bèlgica, que va obtenir la 'medalla de bronze' del torneig.

La nota del club

"El Manchester City pot confirmar que Kevin De Bruyne ha patit una lesió al lligament lateral extern del genoll dret. No necessita passar per la sala d’operacions i estarà al voltant de tres mesos fora dels terrenys de joc. Tots en el City li desitgem una bona recuperació", va informar l’entitat a través d’un comunicat.

Notícies relacionades

El belga, de 27 anys, nomenat millor jugador de l’any la campanya passada va tornar als entrenaments la setmana passada després d’haver gaudit d’un permís especial de Guardiola després de la seva participació en la copa del Món de Rússia.

Els partits que es perd

Tot i que no va ser titular diumenge passat a l’Emirates Stadium, en el triomf 0-2 sobre l’Arsenal en la primera jornada de la Premier League, sí que va disposar d’alguns minuts a l’ingressar en el camp en la segona meitat. Així, De Bruyne es perdrà alguns partits clau dels 'Citizens' com els duels contra el Liverpool (7 d’octubre), Tottenham Hotspur (28 d’octubre) i Manchester United (11 de novembre), a més dels partits de la fase de grups de la Lliga de Campions.