TORNADA A CASA

La càlida rebuda d'Anfield a Karius

L'afició del Liverpool va mostrar el seu afecte cap al porter

L'alemany va entrar en la segona part per substituir Alisson Becker

i-este-fue-el-espectacular-momento-en-el-que-karius-volvi-a-anfield-se-re-encontr-con-los-aficionados-reds-tras-sus-errores-en-la-final-de-la-uef / periodico

2
Es llegeix en minuts

Loris Karius no ha tingut un estiu fàcil. El porter alemany va ser el desafortunat protagonista de la final de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid ja que va cometre dos errors com una casa que van aplanar el camí de la tretzena a l’equip blanc. Una situació d’aquest tipus es viu molt millor si tens una afició com la del Liverpool darrere. Anfield ho va tornar a demostrar. Els 'reds' van tornar, per primera vegada en aquesta pretemporada, al seu estadi i l’afició va voler deixar clar que 'mai deixarà sol’ un dels seus.

Era el minut 72 i el Liverpool vencia, per 2-1, el Torí, gràcies als gols de Firmino i Wijnaldum, quan Jurgen Klopp va decidir fer un relleu a la porteria. Alisson deixava la seva posició i Karius entrava al terreny de joc sota una eixordadora ovació del públic present a Anfield. El primer retrobament del porter amb l’afició després de la dissortada nit de Kíev va deixar patent que la comunió entre tots dos segueix intacta.

Mesos difícils

La tornada a casa de l’alemany serveix per posar fi a un estiu sobresaltat. L’inici de les dificultats va ser a Kíev. El Liverpool tenia l’opció de tornar a proclamar-se campió d’Europa 12 anys després i Karius no va tenir la seva millor nit. Va donar a Benzema, amb safata, el primer gol de l’equip blanc i, després, no va poder aturar un xut llunyà de Bale que va suposar el 3-1 definitiu al marcador. El porter va ser objecte de fortes crítiques malgrat que, posteriorment, Klopp va afirmar a la BBC que el mal rendiment de Karius es va deure que va patir, durant el partit, una "commoció cerebral" a causa d’un cop que li va donar Sergio Ramos.

Notícies relacionades

A la tornada de les vacances, l’ex del Magúncia es va trobar amb un altre contratemps. El Liverpool va fitxarAlisson Becker, futbolista de la Roma i internacional amb el Brasil, a canvi de 72,5 milions d’euros. El carioca es convertia, així, en el porter més car de la història, rècord que ha trencat el fitxatge de Kepa pel Chelsea a canvi de 80 milions. Alisson va voler mostrar els seus respectes envers Karius tot just arribar: malgrat que està cridat a ser el porter titular del Liverpool, no ha volgut "treure-li" el dorsal 1 i s’ha quedat amb el 13.

Amb aquest panorama, comença una nova campanya per a Loris Karius, cosa que suposa una oportunitat per acabar d’esborrar les contrarietats del passat. El Liverpool debuta en la Premier League aquest diumenge, a Anfield, contra el West Ham i l’arquer està a punt per ajudar el seu equip i la seva afició.