VIATGE A LONDRES

Kepa diposita els 80 milions de la clàusula a la seu de la Lliga

Dos advocats del futbolista han realitzat el pagament a les 9.22 hores d'aquest dimecres

kepa

kepa
kepa

/

1
Es llegeix en minuts

El pagament de la clàusula de rescissió del fins ara porter de l’Athletic Club, Kepa Arrizabalaga, a càrrec del Chelsea britànic per un valor total de 80 milions d’euros al club biscaí s’ha fet efectiu aquest dimecres a les 9.22 hores a través de dos advocats del jugador. L’aval amb els diners s’ha entregat a la seu de la Lliga.

L’entrega s’ha fet per part de Margarita Garay, directora general de Bahía Internacional, acompanyada dels advocats Rodrigo García i Álvaro Reig de Laffer. També van ser presents els advocats De Ruiz-Huerta i Crespo, amb despatx a València, mentre que Enric Ripoll Paolo Torchetti, van acudir representant el Chelsea.

Tancament del mercat anglès

Notícies relacionades

Després del pagament de la clàusula de 80 milions d’euros per part del Chelsea s’espera que Kepa viatgi a Londres aquesta tarda per incorporar-se al seu nou club i posar-se dijous a les ordres del tècnic Maurizio Sarri. El fitxatge s’ha consumat poc abans del tancament de mercat a Anglaterra, el dijous 8 a les 18.00 hores, i pot provocar l’arribada del porter belga Thibaut Courtois al Reial Madrid per reforçar la porteria.

A més això tindria un efecte directe en el Leganés ja que el porter Iago Herrerín no marxaria cedit al club pepinero, perquè l’Athletic no té previst fitxar un substitut de Kepa. Aquests moviments poden afectar tambéKiko Casilla, porter del Reial Madrid, que podria sol·licitar la sortida del club i cas d’arribar a un acord amb el Lega, complir el seu desig de seguir a la capital d’Espanya.

El mateix comunicat de Laporte

L’Athletic Club de Bilbao ha confirmat aquest dimecres l’abonament de la clàusula de rescissió del contracte de <strong>Kepa Arrizabalaga</strong> per part del Chelsea i ha agraït l’“aportació” del porter i ha reivindicat el “projecte i la filosofia esportiva únics”del club. Com a anècdota, i segons informa ‘El Correo’, la nota pública blanc-i-vermella és idèntica a la que va fer quan Aymeric Laporte va abandonar el club per fitxar pel Manchester City.