AMISTÓS DE PRETEMPORADA

El Reial Madrid tanca la gira americana amb una solvent victòria contra la Roma (2-1)

Asensio i Bale van sentenciar en la primera part el millor fins al moment de l'equip de Lopetegui

EAS05  EAST RUTHERFORD  NUEVA JERSEY  EE UU    07 08 2018 - El jugador Gareth Bale  i  del Real Madrid celebra con su companero Marco Asensio  d  tras anotar un gol ante   la Roma durante un partido de la Copa Internacional de Campeones entre el Real Madrid y la AS Roma que se juega hoy  martes 7 de agosto de 2018  en el MetLife Stadium  en East Rutherford  Nueva Jersey  EE UU    EFE Kena Betancur

EAS05 EAST RUTHERFORD NUEVA JERSEY EE UU 07 08 2018 - El jugador Gareth Bale i del Real Madrid celebra con su companero Marco Asensio d tras anotar un gol ante la Roma durante un partido de la Copa Internacional de Campeones entre el Real Madrid y la AS Roma que se juega hoy martes 7 de agosto de 2018 en el MetLife Stadium en East Rutherford Nueva Jersey EE UU EFE Kena Betancur / Kena Betancur (EFE)

2
Alejandro García

El Reial Madrid va guanyar contra la Roma, 2-1, amb gols d’Asensio i Bale, en el tercer partit de pretemporada i en el que ha deixat més bones sensacions, després d’haverperdut contra el Manchester United (2-1) i haver guanyat la Juventus de Torí (3-1).

Gairebé en la primera acció del partit, Asensio va demostrar que continua en forma amb un altre gol. El mallorquí va aprofitar, partint des de la banda esquerra, una gran passada d’exterior de Bale des de la dreta a l’espai que va generar a la zona central Benzema amb els seus moviments de recolzament al centre del camp.

La defensa de la Roma, tan avançada com lenta, va patir ingentment en el primer període per la intensitat d’un Madrid amb molt toc, mobilitat i forta pressió immediata després de pèrdua. Així va arribar el segon gol, obra de Bale, abans del quart d’hora de partit.

Altre cop, amb una passada llarga a l’esquena de la defensa romanista, sense nord, sense cap referència a qui marcar, amb Benzema i Asensio recolzant en la creació, Bale va definir com sol fer quan té camp davant i res més que un defensa com a oposició: amb tranquil·litat, mestria i suficiència, amb una retallada cap a la cama bona, l’esquerra, i un engany amb el cos al porter de la Roma.

Assaig per a la Supercopa

Després que l’inici del partit s’hagués de retardar mitja hora per una tempesta elèctrica que va afectar la zona de l’Estadi MetLife de Nova Jersey, l’onze titular que va presentar Lopetegui va semblar molt titular, assaig de cara a la Supercopa d’Europa.

El Madrid va fer una primera part de gran nivell, amb Ceballos en la seva millor versió, comptant els seus partits per titularitats, aquesta vegada acompanyat de Kroos i Isco. En atac, Bale va partir des de la banda dreta, però amb molta mobilitat per tot el front d’atac, i va aconseguir una gran compenetració amb Benzema i Asensio.

Reguilón es guanya un lloc

En defensa, Reguilón es continua consolidant a la plantilla amb un altre gran partit, molt profund i intens, com Carvajal per la dreta, titular davant d’Odriozola, i amb un nivell més bo que en el seu debut. A més,Sergio Ramos va jugar els seus primers 45 minuts de la temporada.

La segona part va arrencar amb carrusel de canvis a la Roma, mentre que Lopetegui va mantenir el bloc fins que, a partir del minut 55, va donar entrada a Vincius, Mayoral, Lucas Vázquez, León, Odegaard, Valverde, Raúl de Tomás i Sergio López; abans, en el descans, havien fet el mateix Llorente i Sánchez.

En la recta final, el neerlandès Kevin Strootman va retallar distàncies amb un gol d’estratègia, després d’una pentinada de cap després d’un servei de banda.

Trofeu Bernabéu

Amb aquest partit, el Reial Madrid tanca la gira americana abans de tornar immediatament a Espanya per disputar el Trofeu Bernabéu aquest dissabte contra el Milà, ja amb tota la plantilla tornada de vacances, com a últim compromís preparatori abans de debutar oficialment aquesta temporada a la Supercopa d’Europa contra l’Atlètic de Madrid, el dimecres 15 d’agost.