CITA HISTÒRICA

Carolina Marín jugarà la final del Mundial de bàdminton a la Xina

L'estrella andalusa es va imposar en un dur partit a semifinals a la local He Bengjiao

ee1938dc-ca2b-4321-85fd-582602345632-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts

L’espanyola Carolina Marín, dues vegades campiona del món de bàdminton, va aconseguir classificar-se per a la final dels Mundials que es disputen a Nanquín (est de la Xina), després de guanyar a la local He Bingjiao en un dur i intens partit de tres sets (13-21, 21-16, 21-13).

La jugadora andalusa, or olímpic a Río 2016, és més a prop d’aconseguir el seu tercer mundial (els altres els va guanyar el 2014 i el 2015) després d’imposar-se en un partit en què va caure al primer set. Al segon Marín es va encoratjar i va aconseguir remuntar per forçar un tercer set en el qual va exhibir el seu poder.

Repetició de la final olímpica

“Estava jugant contra He Bingjiao, estava jugant contra tot el públic... Estava jugant contra tot Xina”, va assegurar la de Huelva. “La final serà molt complicada, però lluitarem fins a l’últim punt”, va agregar Carolina, una guerrera total a la pista.

Marín, vuitena del món, lluitarà per aconseguir l’or aquest diumenge (9.00 hores, Teledeporte) cantra l’índia Pusarla Venkata Sindhu, tercera del món, que es va imposar a la japonesa Akane Yamaguchi per 21-16 i 24-22. 

Serà el desè enfrontament entre l’espanyola i l’índia, de moment amb cinc triomfs per a Carolina Marín, un d’ells a la final delsJocs Olímpics del Brasil 2016

En forma

Notícies relacionades

He, número set del món, havia tombat a quarts la favorita del torneig, la jugadora taiwanesa Tai Tzu Ying (número u del món), i ara es jugarà el bronze contra Yamaguchi.

Carolina es va proclamar recentment campiona d’Europa per quarta vegada (la tercera consecutiva) i en les rondes prèvies d’aquest Mundial va doblegar l’índia Saina Nahwal, la japonesa Sayaka Sato i la tailandesa Busanan Ongbamrungphan.