PRIMERES DECLARACIONS

Luis Enrique respon als que l'acusen d'antimadridista "Els estimo molt"

El nou seleccionador expressa la seva il·lusió per dirigir Espanya i assegura que tractarà la premsa "com es mereixi"

rpaniagua38514250 fc barcelona s coach luis enrique adjusts his sunglasses dur180206104723

rpaniagua38514250 fc barcelona s coach luis enrique adjusts his sunglasses dur180206104723 / Manu Fernandez

1
Es llegeix en minuts

“No era un somni, però sí una il·lusió. Sempre m’ha fet molta il·lusió”. Luis Enrique, el nou seleccionador espanyol, que encara no ha sigut presentat oficialment, ha concedit una entrevista en exclusiva a ‘Deportes Cuatro’. “Estic molt content, molt motivat”, ha dit l’extècnic del Barcelona que succeiràFernando Hierro a la banqueta d’Espanya després que aquest rellevés el destituït Julen Lopetegui. O sigui, tres tècnics diferents en menys de dos mesos. “Ja tinc ganes de començar a pencar”. Després, als que l’acusen d’antimadridista, els ha respost: “Els dic que els estimo molt i estic disposat a donar la meva millor versió”.

Luis Enrique no es mostra preocupat per l’onada de crítiques que ha rebut sense ni tan sols haver-se assegut a la banqueta de ‘La Roja’. “¿Criticar Espanya? ¡Què dius!”, ha comentat amb ironia l’entrenador asturià. El tècnic va atendre ‘Deportes Cuatro’ durant la participació de la seva filla Sira en un campionat d’hípica a França.

Notícies relacionades

“Estic encantat, sé el que vol dir ser seleccionador”, ha precisat després Luis Enrique. “La crítica és una cosa que va annexa a qualsevol càrrec en aquest país”, ha remarcat. “Ho accepto de molt bon grat i segur que ens divertirem”, ha dit.

"¿La meva relació amb la premsa? Us tractaré com us mereixeu" (Luis Enrique)

No se l’ha vist gens preocupat l’exentrenador del Barcelona per la tempesta que ha generat el seu nomenament. Hi està acostumat. “¿La meva relació amb la premsa? Com sempre..”, ha dit somrient. “És un nivell altíssim, no es pot millorar”, ha afegit després irònicament. “Us tractaré com us mereixeu. En la mateixa línia de sempre. Tinc 48 anys, serà difícil canviar. Si es pot millorar, intentaré millorar. Estic content del que he fet fins ara i on he arribat. No canviaré”.