NOU PROJECTE A CORNELLÀ

L'Espanyol de Rubi inicia la pretemporada

L'equip inicia els entrenaments a Sant Adrià i dimecres es concentrarà a Olot

lmendiola43610826 cornell    el prat de llobregat  4 de junio de 2018   presen180708190045

lmendiola43610826 cornell el prat de llobregat 4 de junio de 2018 presen180708190045 / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts

L’Espanyol 2018-2019 es posarà en marxa aquest dilluns amb la il·lusionant presència a la banqueta de Joan Francesc Ferrer Rubi, el tècnic procedent de l’Osca, que va conduir a l’ascens, i que torna al club blanc-i-blau, una dècada després de la seva experiència a la banqueta del’Espanyol B.

La renovació de Sergio García, l’ascens de tres del planter, Gonzalo Ávila ‘Pipa’, Álex López i Javi Puado, i el canvi tècnic amb l’arribada de Rubi per agafar-li el relleu a David Gallego, el preparador que va acabar la temporada pel destituït Quique Sánchez Flores, i que torna al filial blanc-i-blau, a Segona B, són les principals novetats.

El club està pendent de tancar les negociacions amb el davanter del Celta, Borja Iglesias, actualment en ‘stand by’ per les noves exigències econòmiques posades sobre la taula pel club de Vigo. L’Espanyol valora Iglesias com la millor alternativa després de la marxa aquest estiu de Gerard Moreno. 

Notícies relacionades

La plantilla començarà a treballar a partir de les 19.00 hores a les instal·lacions de Sant Adrià, en una jornada de portes obertes, encara que durant el dia se sotmetran a les revisions a la clínica Corachán.

El programa és que dimecres a la tarda, després que tota la plantilla hagi superat les revisions mèdiques i les proves físiques, l’equip es desplaci a Olot fins al dia 19 per realitzar la primera concentració de la temporada.

Temes:

Espanyol