A PROP DE CONFIRMAR-SE

Cristiano Ronaldo, més a prop del Juventus

En l'operació s'entrellaça el futur d'Higuaín i Neymar, que podrien contribuir a l'arribada del jugador del Reial Madrid al club torinès

lachampions-real-madrid-tottenham-gol-penalti-cristiano-ronaldo-1508276166770

lachampions-real-madrid-tottenham-gol-penalti-cristiano-ronaldo-1508276166770

2
Es llegeix en minuts

El serial Cristiano Ronaldo està a punt d’arribar a la seva fi. O això és el que creu l’exdirector general del Juventus Luciano Moggi, que en un tuit ha assegurat que l’encara jugador del Reial Madrid ja s’ha sotmès al reconeixement mèdic i ha firmat un contracte amb el club torinès. Segons ell, el portuguès ha acudit a Munic a passar la rutinària revisió mèdica.

El que va ser directiu dels 'bianconeri' del 1994 al 2006 va assegurar fa uns dies que ell va ser l’encarregat de negociar el fitxatge de Cristiano pelJuventus el 2003, quan el davanter només tenia 18 anys i jugava a l’Sporting de Lisboa. "Era un noi de 18 anys, em va impactar per la seva maduresa en la capacitat de prendre decisions. Era fort i altruista. Vaig fer el contracte en mig dia, però Salas va rebutjar el canvi perquè volia anar al River Plate", va explicar a la televisió italiana 7 Gold. Ara, després de recordar que no és el moment per fitxar-lo, diu que el club ja el té lligat.

100 milions de traspàs i 4 anys amb el Juventus

La de Moggi no és l’única informació que situa a l’astre del Reial Madrid al Juventus. Segons el diari esportiuRecord, Cristiano Ronaldo tancarà l’acord "en les pròximes hores". El rotatiu portuguès afirma que el negoci s’acostarà als 100 milions d’euros i que el davanter firmarà per quatre temporades, fins al 2022.

Des de Record afegeixen que Cristiano rebrà un salari de 30 milions d’euros anuals i que la proposta es va desbloquejar dimecres, quan Florentino Pérez i l’agent del jugador, Jorge Mendes, van mantenir una "reunió d’urgència" per abordar la qüestió. En la trobada, el portuguès "va tancar, de manera definitiva, la porta al Reial Madrid."

Acord Reial Madrid-Cristiano Ronaldo

Així, el club blanc acceptaria deixar anar al seu davanter per 100 milions d’euros, ja que Cristiano té un document en el qual el Reial Madrid li "autoritza la sortida a un rival no directe que pagui aquest valor". Va ser precisament l’acord per fixar aquesta quantitat de sortida, realitzat fa alguns mesos, un dels pilars del malestar de l’astre, que va arribar a dir al gener, segons Record: "Si valc 100 milions, és que ja no em volen" al Bernabéu.

L’acord amb el conjunt de Torí implicaria que Fiat, propietària del club, es convertís en patrocinadora externa de Cristiano, "perquè els 30 milions d’euros proposats pel Juventus es facin menys pesants per a les arques del club".

El paper d’Higuaín i Neymar

El futur de Cristiano Ronaldo no només l’afecta a ell. El seu possible fitxatge per la Juventus s’entrellaça també amb el de l’argentí Gonzalo Higuaín i el brasiler Neymar Junior. D’aquest triangle ha parlat 'La Gazzeta dello Sport', que explica que el París Saint-Germain podria acceptar les negociacions amb el Madrid per resoldre els seus problemes amb la UEFA pel 'fair play' financer i això serà "decisiu" per al futur de Ronaldo.

Notícies relacionades

El Corriere dello Sport destaca la notable pujada del valor de les accions del Juventus a la borsa milanesa, crescudes un 7,29% en el tancament de dimecres després dels rumors sobre un possible acord amb Ronaldo. A més, en unes notes internes es considera que un eventual fitxatge del portuguès permetrà al Juventus fer un significatiu pas en el creixement mediàtic i econòmic del club torinès.

Per al diari torinès Tuttosport, l’operació Ronaldo va provocar un boom al Juventus, en referència als grans resultats obtinguts pel club a la borsa.